BÜYÜKŞEHİR’DEN İNCESU İLÇESİ SÜKSÜN MAHALLESİ’NE 7,5 MİLYON TL’LİK YOL YATIRIMI

BÜYÜKŞEHİR’DEN İNCESU İLÇESİ SÜKSÜN MAHALLESİ’NE 7,5 MİLYON TL’LİK YOL YATIRIMI

Büyükşehir Belediyesi, kırsalı ihya eden Başkan Büyükkılıç’ın talimatları doğrultusunda Süksün Mahallesi’nde 7 milyon 500 bin TL maliyetle 4 bin 500 ton sıcak asfalt serimi yapıyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İncesu ilçesi Süksün Mahallesi’nde yoğun olarak kullanılan 3 kilometre uzunluğunda ve 8 metre genişliğindeki yolda, altyapı çalışmaları hariç 7 milyon 500 bin TL yatırım maliyetli asfalt çalışmalarına başladı.

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç'ın talimatları doğrultusunda yatırım ve hizmetlerini vatandaşa ulaştıran Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezi ve ilçelerde bir yandan yeni altyapı şebekeleri tesis edilirken diğer yandan mevcut altyapı hatlarında iyileştirme çalışmaları yapılarak bu çalışmalar sonrası deforme olan yol yüzeyleri de sıcak asfaltla buluşturuluyor. 

30 PERSONEL, 20’YE YAKIN İŞ MAKİNESİ İLE HUMMALI ÇALIŞMA

Elverişli hava koşullarını fırsata çevirerek şehrin her köşesinde yatırımlarını hızla sürdüren Kayseri Büyükşehir Belediyesi, İncesu ilçesi Süksün Mahallesi’nde bölge halkı tarafından yoğun olarak kullanılan ve altyapı çalışmaları sonrası eski konforunu yitiren 3 kilometrelik yolda, Fen İşleri Daire Başkanlığı, İncesu Belediyesi ve altyapı kuruluşlarıyla koordineli bir şekilde çalışmalara başladı. İnsana hizmeti en şerefli görev bilen ve yaklaşık 30 personelden oluşan ekip, 2 asfalt serici, yeterli sayıda silindir ve nakliye araçları dâhil 20’ye yakın iş makinesi ile özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

3 kilometre uzunluğunda ve 8 metre genişliğindeki söz konusu yol, çalışmaları ardından yenilenmiş yüzüyle, yapılan yatırımlarla cazibesini her geçen gün arttıran Süksün Mahallesi ve TOKİ bölgesinde ikamet eden vatandaşların hizmetine sunulacak.

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalışmasıyla altyapı sorunu çözülen mahalleden İncesu ilçe merkezine ve Kayseri Ankara karayoluna ulaşım, konforlu hale getirilmiş olacak.

7,5 MİLYON TL MALİYETLE 4 BİN 500 TON SICAK ASFALT

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin kırsalı ihya eden çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği Süksün Mahallesi’ndeki yol çalışmasının yatırım maliyeti, altyapı çalışmaları hariç, yaklaşık 4 bin 500 ton sıcak asfaltın üretim, serim ve nakliyesi ile birlikte yaklaşık 7 milyon 500 bin TL olarak hesaplandı.

Google+ WhatsApp