BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ İKİNCİ BİRLEŞİMİ YAPILDI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ İKİNCİ BİRLEŞİMİ YAPILDI

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nın ikinci birleşimi, Başkanvekili Mehmet Savruk başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 37 maddelik gündem karara bağlanırken, Büyükşehir Belediyesi 2023 Mali Yılı Performans Programı teklifi ile Büyükşehir Belediyesi ve 16 ilçenin 2023 Mali Yılı Bütçe ve Bütçe Kararnamesi ile ilgili hazırlanan Plan ve Bütçe Komisyon Raporu görüşüldü.

Büyükşehir Belediyesi 2022 Yılı Kasım Ayı Meclis Toplantısı ikinci birleşimi Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Savruk başkanlığında Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapıldı.

Başkanvekili Savruk, meclis öncesi toplumun alın yazısını yazan, öğrencileri hayata hazırlayan öğretmenlerin gününü kutladı.

TARIMA DAYALI İHTİSAS JEOTERMAL KAYNAKLI SERACILIK OSB İLE İLGİLİ KARAR

Toplantıda, 37 gündem maddesi müzakere edilerek, karara bağlandı. Ticaret Borsası tarafından Kocasinan ilçesi Elmalı mevkiinde kurulması planlanan Kayseri Kocasinan Tarıma Dayalı İhtisas Jeotermal Kaynaklı Seracılık Organize Sanayi Bölgesi sınırı dışındaki 50 metrelik alanın yapılaşmaya kapatılması talebi önergesi verildi. Meclis, bu önergeyi ve talebi oy birliği ile kabul etti.

Meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi 2023 Mali Yılı Performans Programı teklifi ile Büyükşehir Belediyesi ve 16 ilçenin 2023 Mali Yılı Bütçe ve Bütçe Kararnamesi ile ilgili hazırlanan Plan ve Bütçe Komisyon Raporu’nu görüştü.

16 İLÇENİN BÜTÇE VE BÜTÇE KARARNAMESİ DE KABUL EDİLDİ

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nın ikinci birleşimi toplantısında, Büyükşehir Belediyesi 2023 Mali Yılı Performans Programı ve Büyükşehir ile 16 ilçenin Bütçe ve Bütçe Kararnamesi de meclis üyelerince kabul edildi.

Maddelerle ilgili meclis üyelerinin görüşlerinin alındığı meclis toplantısının ardından, Başkanvekili Savruk, mecliste alınan kararların hayırlı olması temennisinde bulundu.

KASKİ’NİN 5 GÜNDEM MADDESİ DE GÖRÜŞÜLDÜ

Büyükşehir Meclis Toplantısı’nın ardından Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü Genel Kurul Toplantısı’nda 5 maddelik gündem, görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda, KASKİ’nin 2023 yılı yatırım, performans programları da kabul edildi.

Google+ WhatsApp