BÜYÜKKILIÇ’TAN GAZETECİLERE “10 OCAK” ZİYARETİ

BÜYÜKKILIÇ’TAN GAZETECİLERE “10 OCAK” ZİYARETİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve ilçe belediye başkanları ile birlikte, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Kayseri Bölge Müdürlüğü ve TRT Kayseri Temsilciliği’ni ziyaret ederek, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Gazeteciler Cemiyeti Tesisleri’nde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gerçekleşen nezaket ziyaretinde Başkan Büyükkılıç’a, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek ile Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun ile Türk Kızılayı Kayseri Şube Başkanı Cafer Beydilli eşlik etti.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kösedağ ve kentte görev yapan basın mensupları ile bir araya gelen Başkan Büyükkılıç, ilkeli ve sorumlu habercilik anlayışıyla görevlerini özveriyle yerine getiren basının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Başkan Büyükkılıç, Kayseri’nin en güzel yönünün birlik, beraberlik ve dayanışma olduğunu vurgulayarak, “Bu şehrin huzurunu gerektiren, önemini anlatan, bu şehri olumlu olarak kamuoyunda paylaşacak her türlü çalışmada birlikte dayanışmanın örneklerini sergilemekteyiz. 16 ilçe ve 1 Büyükşehir dayanışma içerisinde basınımızla birlik, beraberlik içerisinde bu şehirde yapılanları paylaşma yönünde gayret gösteriyoruz” diye konuştu.

Büyükkılıç, tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, “Gününüzü tebrik ediyorum, bugünü birlikte paylaşmak adına belediye başkanı kardeşlerimizle birlikte sizlerin yanında olduğumuzu gösterme adına buradayız” dedi.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ise, Başkan Büyükkılıç’a teşekkürlerini ileterek, “Her şartta, her fırsatta Kayseri medyasının yanında olan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız, Melikgazi, Kocasinan, İncesu, Talas ve bugün burada olmayan bütün ilçe belediye başkanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bizimle her zaman paydaş olduklarını biliyoruz, medya için ne gerekiyorsa ellerinden geleni yapıyorlar” şeklinde konuştu.

Başkan Büyükkılıç, daha sonra 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla açılan Faruk Yaman Özel Sergisi’ni gezerek, Kayseri basın tarihinin yer aldığı gazeteleri ilgiyle inceledi.

CUMHURBAŞKANLIĞI İLETİŞİM BAŞKANLIĞI İLE TRT’YE ZİYARET

Büyükkılıç, beraberindeki heyet ile birlikte 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Kayseri Bölge Müdürlüğü ile TRT Kayseri Temsilciliği’ni de ziyaret ederek, Bölge Müdürü Yahya Tekin ve TRT Temsilcisi Necmettin Çuhadaroğlu ile iletişim personeline kolaylıklar diledi.

Google+ WhatsApp