Burak Yılmaz: Beşiktaş maçını kazanmak istiyoruz

Burak Yılmaz: Beşiktaş maçını kazanmak istiyoruz

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, “Ama biz yarın kesinlikle kazanmak istiyoruz. Rakip Beşiktaş'a saygımız sonsuz” dedi.

Kayserispor yarın Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenman ile tamamladı. Çarşamba gününden itibaren Beşiktaş ile oynayacağı maça hazırlanan sarı kırzmızılılar akşam idmanıyla çalışmalarını sonlandırdı. 
İdmandan önce basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, “Beşiktaş maçı çok değerli çok önemli bir takım. Çok iyi transferler yaptılar. Biz yarın kesinlikle kazanmak istiyoruz. Rakip Beşiktaş'a saygımız sonsuz. Kazanıp inşallah biz bir an önce tırmanmak istiyoruz. Oynadığımızın oyunun karşılığını almak istiyoruz. A Milli Takım hocası sevgili Montella da bugün bizlerle. Hem antrenmanların antrenmanımızı takip ediyor hem de yarın maçımızı takip edecek. Çünkü formda ve iyi oyuncularımız var. Onları da takip etmeye geldi” açıklamasında bulundu.
“BİLAL BAYZİT’İN DURUMU AKŞAM BELLİ OLACAK”
Kaleci Bilal Bayazit’in sakatlığının sorulması üzerine Burak Yılmaz, “ Bilal ilk kez dün bizimle çalıştı. Ben yarın kalede olabileceğini düşünüyorum ama yine de tam olarak akşam belli olacak. Onurcan Piri Trabzonspor maçında harika oynadı. Göztepe maçında şansızdı. Onur’a da Bilal’e de güvenimiz sonsuz. Bir an önce hak ettiğimizi almak istiyoruz. İnşallah yarın bu bir başlangıç olsun” yanıtını verdi.

Google+ WhatsApp