Bostanlıspor Softbol´de De İddialı

Bostanlıspor, hafta sonunda Antalya´nın Kemer ilçesinde yapılacak olan Türkiye Softbol Şampiyonası´nda iddialı. Basketbol, ragbi, korumalı futbol, beyzbol, tenis ve futbol gibi softbolde de iddialı

Bostanlıspor, hafta sonunda Antalya´nın Kemer ilçesinde yapılacak olan Türkiye Softbol Şampiyonası´nda iddialı.
Basketbol, ragbi, korumalı futbol, beyzbol, tenis ve futbol gibi softbolde de iddialı olan Bostanlıspor, Antalya´da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası´na hazırlanıyor. Softbol branşında hamle yılları olduğunu söyleyen Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, "Softbolde geçen yıl ilk kez katıldığımız Türkiye Şampiyonası´nda üçüncülük elde etmiştik. Bu kez de yine ilk üçe girmek istiyoruz. Antrenörümüz Bülent Sönmez yönetiminde iyi çalışmalar yapan ekibimizin İzmir´e kupayla döneceğinden eminim" dedi.
Türkiye Şampiyonsı´nda İzmir´i başarıyla temsil edeceklerini ve sorumluluklarının bilincinde olduklarını belirten Erboy, "Kendi olanaklarımız ile şampiyonaya hazırlandık. Yine kendi olanaklarımızla Kemer´e gidiyoruz. Öncelikli hedefimiz, sporcularımıza Fair-Play olgusunu aşılamak ve onların topluma yararlı birer sporcu olmalarını sağlamak. Bunu başardığımız an, zafer de kendiliğinden gelecektir" diye konuştu.
(AG-ÖA-SK-S)

28.10.2014 16:25:52 TSI

Google+ WhatsApp