Bilecik Devlet Hastanesi Binalarında Bakım Onarım Çalışmaları

Bilecik Devlet Hastanesi birimlerinin bulunduğu binalar, dış cephelerinin bakım ve onarımı, ardından da boyanması sonrası güzel bir görünüme büründü. Hastanenin acil kısmı ve hasta yatış bölümü binas

Bilecik Devlet Hastanesi birimlerinin bulunduğu binalar, dış cephelerinin bakım ve onarımı, ardından da boyanması sonrası güzel bir görünüme büründü.
Hastanenin acil kısmı ve hasta yatış bölümü binası, başhekimlik, poliklinik ve diyaliz ünitesinin yer aldığı beş katlı binaya yeni estetik görünüm kazandırılması için bakım ve onarım çalışmaları kapsamında dış cephesinin duvarları boyandı. Ardından, poliklinik binasının bulunduğu alanın yanında yer alan Toplum Ruh Sağlığı Merkezi binası, hastanenin kapalı araç park yerleri ve depolar da sarı, mavi ve beyaz rengi tercih edilerek dış cephesi de aynı renge boyanıyor. Hastane yönetiminin aldığı kararla boyanan hastanenin binalarının dış cephesi güzel bir görünüm kazandı.
Uzun yıllardır hastanenin dış cephesinin boyasız olduğunu belirten Bilecik Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. M. Burak Öztop, "Genel bakım ve onarım çalışmasıyla binalarımızın dış cephelerinin boyanması ile hastanemiz güzel bir görümüne kavuşarak pırıl pırıl oldu"
(MYB-MET-Y)

21.10.2014 12:30:59 TSI

Google+ WhatsApp