Berna Gözbaşı Yeniden Başkan Seçildi!

Berna Gözbaşı Yeniden Başkan Seçildi!

Hes Kablo Kayserispor Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçimde, Berna Gözbaşı tek aday olarak yeniden başkan seçildi. Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi’nde yapılan Olağan Genel Kurul’da asil listede bulunan üyeler oy birliği ile seçildi.

Hes Kablo Kayserispor Olağan Genel Kurulu, yeterli sayıya ulaşılamaması nedeniyle yapılamamıştı. Ertelenen Hes Kablo Kayserispor Olağan Genel Kurulu, 26 Haziran 2021 tarihi saat 11:00’de gerçekleştirildi. Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi’nde yapılan genel kurula ilgi büyüktü. Kuruldan çıkan sonuca göre, tek aday olarak girdiği seçimde, Berna Gözbaşı yeniden başkanlık görevine layık görüldü.
 
Genel Kurul’dan çıkan sonuca göre yönetim kurulu asil listesinde yer alan isimler: “Berna Gözbaşı, Ali Çamlı, Yücel Şahin, Ali Kaynar, Onur Gözbaşı, İbrahim Somtaş, Hasan Köse, Bilal Yıldız, Emir Akpınar, Erol Çetin ve Tufan Koç”
 
Yedek listede yer alan isimler ise: “Soner Topsakal, Muhammed Ali Temel, Mehmet Baykan, Fatih Şen, Mehmet Kalem, Mehmet Yay, Mustafa Altun, Cihan Şahin, Semra Demirer, Safiye Çalapkorur Horoz ve Veysel Keçibaş”
 
Hes Kablo Kayserispor'un Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz ise dün yaptığı açıklamada yapılan Olağan Genel Kurulda yeni yönetimde görev almayacağını açıklamıştı. Tokgöz açıklamasında, “Yarın yapılacak olan genel kurulumuzda yeni dönem için yönetimde görev almayacağım. Genel kurulumuzun camiamıza hayırlı olmasını temenni eder, tek aday olan Başkanımız Berna Gözbaşı’ya ve yeni yönetim kurulu üyelerine ve takımımıza yeni dönemde yürekten başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Google+ WhatsApp