BEM-BİR-SEN GENEL BAŞKANINDAN BÜYÜKKILIÇ’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

BEM-BİR-SEN GENEL BAŞKANINDAN BÜYÜKKILIÇ’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu beraberindeki heyet ile birlikte Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret etti. Genel Başkan Uslu, Başkan Büyükkılıç’ın emekçilerin her zaman yanında olduğunu söyleyerek, teşekkür etti.

Bem-Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Mehmet Karakaş ile birlikte Başkan Büyükkılıç’ı makamında ziyaret eden Genel Başkan Uslu, Başkan Büyükkılıç ile istişarelerde bulundu. Ziyarette Büyükkılıç’ın bugüne kadar çalışanlarla, memurlarla, emekçilerle dayanışma içerisinde olduğunu ifade eden Uslu, Başkan Büyükkılıç’ın hiçbir çalışanın sıkıntı çekmesine müsaade etmediğini söyleyerek, Başkan Büyükkılıç’a teşekkürlerini iletti. Uslu konuşmasına şöyle devam etti: “Bem-Bir-Sen olarak, Kayseri Şube Teşkilatımız, gençlik kollarımız, kadın kollarımız olarak nezaket ziyaretine geldik. Kayseri’de memurlarımız, çalışanlarımız. Yerel yönetimlerde çalışanlarımız olarak, memnunuz. Sayın başkanın da bugüne kadar çalışanlarla, memurlarla emekçilerle hem hal olarak, dertleriyle her zaman yanlarında olarak ve sıkıntı çekmelerine müsaade etmedi. Bizlere hakikaten bugüne kadar huzurlu çalışma ortamı sundu. Biz pazar günü İzmir’deydik. Ondan evvelki günler Elazığ, Malatya’daydık. Ondan önceki gün de Giresun da. Nerede sıkıntı olursa milletimizin dertleri orada milletimizle hemhal olmaya, acıları paylaşmaya gidiyoruz. Yardımlarımızı götürüyoruz. Büyükşehir Belediyemize de, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımıza kadim şehrimiz olan Kayserimizin başkanına teşekkür etmeye geldik. Bem-Bir-Sem üyeleri adına, Memur-Sen bir milyon üyesi adına Genel Başkan olarak haseten teşekkür ediyorum. Bundan sonra daha güzel işleri birlikte, Kayserimize, Türkiyemize hizmet edeceğimiz inancıyla Allah razı olsun diyorum. Bizi de kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum”

Ziyarette konuşma yapan Başkan Büyükkılıç ise, “ Kayserimize hoş geldiniz. Sefalar getirdiniz. Öncelikle az önce İzmir’de olduklarını ifade ettiler. Daha öncede Elazığ ve Giresun’dalarmış. Nerede bir sıkıntı var, onu paylaşmak suretiyle oradalar. Mümine, Müslümana her şeyden önce yakışan bu. İşin sendika boyutu vardır, işin memur boyutu vardır. İşte biz sizin sendikacılık anlayışınızı bunun için seviyoruz. Onun için büyümenizi istiyoruz. Onun için sizi herkesin anlamasını, bu anlayışınıza sahip çıkmanızı istiyoruz. Bunu da sağlayacak olan bu çalışmayı yapacak kardeşlerimizin, örnek ve önder davranışları. O açıdan ben sağ duyulu sendikacılık anlayışı ile bir araya gelmiş bu güzide topluluğun Cenabı Allah huzurumuzu, birliğimizi bozmasın ve sayınızı da artırsın diye dua ve temenni de bulunuyorum. Çünkü, bazı değerlerin kaybedilince kıymeti anlaşılıyor. Allah kaybedenlerden eğlemesin” dedi.

“BURADA KARDEŞLERİMİZLE BİR AİLE ANLAYIŞI İÇERİSİNDE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

Kayseri’de uyum kültürü çerçevesinde çalışmalar yaptıklarını dile getiren Başkan Büyükkılıç, konuşmasına şöyle devam etti: “ Siz kendinizi iyi ifade ederseniz, gerçekten sendikacılık ruhunu insani ve inancımızla, milli değerlerimizle bütünleşen anlayış içerisinde götürürseniz, yöneticiler değişse de sizin birlikteliğiniz değişmez. Allah’ın izniyle inanıyorum ve düşünüyorum. Burada zaten uyum kültürü içerisinde çalışmalarımızı yapıyoruz. Yasal çerçevede verilebilecekleri, yapılabilecekleri azamisini yapmaya gayret ediyoruz. Bütün bunların yanında kaynaklarımızı göz ardı etmemiz gerekiyor. Çünkü burayı sürdürebilir hale getirmek, yönetmek hepimizin yapıcı yaklaşımıyla söz konusu olacaktır. O açıdan her şeyden önce sizlere teşekkür ediyorum. Burada kardeşlerimizle bir aile anlayışı içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Eğitimi önemsediğinizi biliyoruz. Memur-Senimizin ruhunda bu var. Bu konuda daha samimi, daha gayretli olur. Salt bir diğer sendikacılık anlayışlarında olan ücret sendikacılığından öte işin sendika boyutunu, eğitim boyutunu, milli değerlere bağlılık boyutunu asla göz ardı etmemiz gerektiğini de bir abiniz olarak, müsaadenizle tavsiye etmek istiyorum. Eğitim odaklı, orada kaygısı olan insanlığa hizmeti adeta bir sevda olarak gören yaklaşım içerisinde olursanız, o birliktelik sürüyor, devam ediyor”

Ziyarette, Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu, göstermiş olduğu misafirperverlik ile desteklerinden dolayı Başkan Büyükkılıç’a nostaljik radyo ve içerisinde Türk bayrağı olan bir çerçeve takdim etti.

Başkan Büyükkılıç ise, Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu’ya Sarız el dokuma kilimi ve çini işlemeli porselen tabak hediye etti.

Google+ WhatsApp