Bayramda Şehitler dualarla yâd edildi

Bayramda Şehitler dualarla yâd edildi

Kurban Bayramı’nda Kartal Hava Şehitliği’ne şehit aileleri, yakınları ve vatandaşlar tarafından ziyaretler gerçekleştirildi.

Kurban Bayramı’nın birinci gününde Kartal Hava Şehitliği, şehit aileleri, şehit yakınları ve vatandaşlar tarafından ziyaret edildi. Gelen ziyaretçiler mezarları sulamasının yanı sıra çiçekler ekti, dualar okudu.
1998 yılında Van Gevaş’ta teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Er Salih Dal’ın kardeşi Ferdi Dal, ağabeyinin hayat hikâyesinden bahsederek “İlkokulu Gaziosman Yavuzlar’da okumuştu, evli ve 2 çocuk babasıydı. Terhisine 2 ay kala hain saldırıda şehit oldu. Bütün şehitlerimizle gurur duyuyoruz ancak üzücü bir durum, acımız dinmiyor. Rabb’im kimseye bu acıyı yaşatmasın” dedi.
Şehit Jandarma Er Serdar Gümüş’ün yakınları Cennet ve Barış Şimşek de bütün vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutlayarak “Şehitlerimiz sayesinde kafamızı yastığa rahat bir şekilde koyabiliyoruz, her bir şehidimize ayrıca saygı duyuyoruz. Bütün şehit ailelerimize, gazilerimize Allah sabır versin” diye konuştular.

Google+ WhatsApp