Başkandan Futbolculara Baklava Dopingi

Ordu 1. Amatör Küme takımlarından Altınordu Belediyespor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Aybastı Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Ergin Döner gözetimind

Ordu 1. Amatör Küme takımlarından Altınordu Belediyespor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Aybastı Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.
Teknik Direktör Ergin Döner gözetiminde Durugöl 1 Nolu sahada gerçekleşen antrenmana Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz, Kulüp Başkanı Mehmet Gürses ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyarette bulunarak sporcu ve teknik heyete tatlı ikram edildi.
Altınordu Belediyespor´un antremanını ziyaret eden Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yeni kurulan bir takım olmalarına rağmen hedeflerinin yüksek olduğunu söyledi. Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ziyaretinde sporcularla uzun süre sohbet ederken, yaptığı konuşmada, "Ortaya koyduğumuz bir hedefimiz var. Şunu asla unutmayınız. Bizler sizin için alt yapıyı oluşturuyoruz. A´dan Z´ye bütün ihtiyaçlarınızı karşılayacağız. Sizlerden ise sadece beklentimiz başarılı sonuçlar elde etmeniz olacaktır. Altınordu Belediyesine yakışır bir mücadele etmeniz olacaktır. Yeni kurulan bir takım olmamıza rağmen hedefinizin yüksek olduğunu gösterdiğiniz çalışmalar ile görüyoruz. Yürüdüğünüz her adımda arkanızda bizler olacağız. Gerek Kulüp Başkanımız Mehmet Gürses, gerekse yönetim kurulundaki diğer arkadaşlarımız sizlerin her zaman yanında olacaktır. Bundan asla şüpheniz olmasın" dedi.
Belediye olarak bünyesinde bulunan tüm kulüplere destek olacaklarının altını çizen Belediye Başkanı Engin Tekintaş, " Yeni kurulan bir Belediye olmamıza rağmen spordan sanata, hizmetten, sosyal projelere kadar birçok alanda aktif olarak çalışıyoruz" diye konuştu.
(DGN-SLH)

24.10.2014 12:56:19 TSI

Google+ WhatsApp