Başkan Dr. Palancıoğlu  “Bir günde iki açılış; Cami ve diyanet eğitim merkezi Hayırlı olsun”

Başkan Dr. Palancıoğlu “Bir günde iki açılış; Cami ve diyanet eğitim merkezi Hayırlı olsun”

Melikgazi Belediyesi ve Hayırseverler işbirliği ile Battalgazi Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Fatma-Kemal Şallıoğlu Camisi ile Ahsen İfakat İlgen Diyanet Eğitim ve Kültür Merkezi'nin açılışı yapıldı.

Cuma namazı sonrası Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan törende açılış konuşmasını yapan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Her hafta birkaç açılış ve temel atma gibi etkinlikler ile hizmet zincirimiz devam ediyor. Bugün iki açılışı yapıyoruz. Battalgazi Mahallemiz kentsel dönüşüm ile yenilenmektedir. Yeni ve çok katlı modern yapıları ile adeta mahalleyi yeniledik. Yenilenen mahallemizde cami ile diyanet eğitim ve kültür sitemizi de hayırseverlerimizin katkıları ile tamamlayarak hizmete sunuyoruz.

Battalgazi yoğun nüfusu ile birlikte şehrimizin yeni yüzü, yenilenen semtlerimizden biridir.

Hayırseverimiz ile camiyi ve eğitim-kültür merkezinin açmanın gururunu yaşıyoruz. Cenabı Allah herkese böyle güzel hayırlar yapmayı nasip etsin. Bu güzel hayırları için teşekkür ediyorum” dedi.

 

Hayırseverler ise Cami inşaatı ile Diyanet eğitim ve kültür Merkezinin inşaatında emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Melikgazi’nin gelişmesinde ve güzelleşmesinde Başkan Mustafa Palancıoğlu ve ekibinin büyük emeği olduğunu söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ise, “Ben değil biz kültürü ile yatırım ve hizmetleri yapıyor ve hep beraber hizmete sunuyoruz. Şehrimiz büyüyor ve ihtiyaçlarda giderek artıyor. Hayırseverlerimiz, Sadaka-i cariyenin en güzel örneğini sergiliyor. Hayırlı olmasını dilerim” dedi.

 

 

Önceki Dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, ”Her hafta Kayseri Belediyelerin açılışları ile halkımıza hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Başarı yerelden güç almaktadır. Kayseri Belediyecilik modeli ile şehirler planlı büyümeyi, kalkınmayı görürken vatandaşlar da hizmeti ve sürdürülebilir yatırımları görmektedirler. Emeği geçenler ile özellikle Hayırseverlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

 

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ise caminin Melikgazi’ye ve Kayseri’ye hayırlı olmasını dileyerek, “Allah hepimizi hayır işleyenlerden eylesin. Kayseri hayırseverlikte zirve bir şehirdir. Bu güzel hayrı yaptığı için Hayırseverlerden Allah razı olsun” dedi.

 

Protokol konuşmaları sonrası AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, hayırseverlere teşekkür ederek birer buket çiçek takdim ettiler.

 

Açılış törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki,  AK Parti Kayseri Milletvekilleri Taner Yıldız, Hülya Nergis Atçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Adnan İncetoprak, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Melikgazi Kaymakamı Bülent Karacan, İlçe Belediye Başkanları, İl Protokolü, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, bölge sakinleri ve davetliler katıldılar.

Google+ WhatsApp