Başkan Çolakbayrakdar Oyunu Kullandı

Başkan Çolakbayrakdar Oyunu Kullandı

Başkan Çolakbayrakdar Oyunu Kullandı

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 1 Kasım genel seçimleri için oyunu kullandı.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 1 Kasım genel seçimleri için eşi Fatma Çolabayrakdar ile birlikte Ali Rıza Özderici Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde 1026 numaralı sandıkta oyunu kullandı.
Oyunu kullandıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çolakbayrakdar, seçimin hayırlı olmasını temenni etti. Çolakbayrakdar, “Yapılan seçimler vatana, memlekete ve bütün dünyaya hayırlı olsun inşallah. 7 Haziran’da ki seçimlerden sonra tek başına iktidar olmadı. Koalisyon çalışmaları da sonuç vermeyince yeniden sandıklara gidildi. Bugün 1 Kasım itibariyle inşallah yeniden seçim olacak ve akşam da sonuçlarını alacağız. Siyasi partiler 1 ayı aşkın bir süredir kendilerini ve projelerini anlattılar. Bugünde sandık başına gidiliyor. Vatandaşlar bundan sonra iradesini sandığa yansıtmak için oylarını kullanacak” dedi.
“SEÇİMİN SONUCU BÜTÜN DÜNYAYI İLGİLENDİRİYOR”
1 Kasım seçimin sadece Türkiye’yi değil bütün dünyayı ilgilendirdiğini söyleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Vatandaşımız kendisi ve geleceği ile ilgili, çocuklarının geleceği ile ilgili iradelerini bugün sandığa yansıtacak. İnşallah hayırlı bir netice olur. Bu hayırlı netice hem ülkemiz için hem de tüm dünyada yaşayan Türkler için hayırlı olacaktır diye düşünüyorum. Çünkü bugün sandıklardan çıkacak olan neticeyi sadece ülkemiz değil, yakın coğrafyamız değil bütün dünya bekliyor. Bu neticeler sonucunda hayırlı neticelerin çıkacağını ve istikrarın devam edeceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

Google+ WhatsApp