Başkan Büyükkılıç, Sanatın Kalbi Büyük Şehir Sanat Galerisi’nde Sanat Sergisi’ne Katıldı

Başkan Büyükkılıç, Sanatın Kalbi Büyük Şehir Sanat Galerisi’nde Sanat Sergisi’ne Katıldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ile birlikte Kayseri’nin sanat nabzının attığı Büyük Şehir Sanat Galerisi’nde Bilfen öğrencilerinin hazırladığı Sanat Sergisi’ne katıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin değişik medeniyetlere ev sahipliği yapmış bir kentte hayata geçirdiği Büyük Şehir Sanat Galerisi yeni bir sergi daha açtı. Bu çalışmalar kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Bilfen işbirliği ile gerçekleşen Sanat Sergisi’ne TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk  ile birlikte katıldı.

“GENÇ SANATÇILARIMIZIN YETENEKLERİNİ SERGİLEDİKLERİ VE GELİRİ DEPREMZEDELERE BAĞIŞLANACAK”

Sergide, Büyük Şehir Sanat Galerisi hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi Bilfen işbirliği ile gerçekleşen Sanat Sergisi’nin gelirlerinin 6 şubat depreminde yetim ve öksüz kalan çocuklara ve gençlere destek olarak onları yeniden hayata kazandırmak amacıyla gerçekleştiğini ifade etti.

Başkan Büyükkılıç, konuşmasına şöyle devam etti: “Şehrimizin sanat nabzının attığı Büyük Şehir Sanat Galerisi’nde Bilfen öğrencilerimizin hazırladığı harika sanat sergisine katıldık. Genç sanatçılarımızın yeteneklerini sergiledikleri ve geliri depremzedelere bağışlanacak bu özel sergide emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederim”

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk ise, “Sanat Galerisi’nde böylesine anlamlı bir sergide sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Gerçekten Kayseri’ye yakışan bir Sanat Galerisi’nde bir aradayız. Şehirde bu sanat kültürünü yerleştirmek ve geliştirmek ve her kesimden insana değer veren bir bakışla vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş bulunmaktayız” diye konuştu.

Sergiye katılan vatandaşlar ise, sergiyi çok beğendiklerini ve Kayseri’ye Büyük Şehir Sanat Galerisi’nin Kayseri’ye çok yakıştığını dile getirdiler. Başkan Büyükkılıç’ın kente kazandırdıkları projeleri çok sevdiklerini ifade eden vatandaşlar, Başkan Büyükkılıç’a ayrıca Büyük Şehir Sanat Galerisi için teşekkür ettiler.

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZİ KUTLUYORUM”

Büyükşehir Belediyesi’ni kutladığını kaydeden Esra Ünlühisarcı, “Yeğenimin sanat sergisi için geldim. Gurur duydum. Büyükşehir Belediyemizi kutluyorum. Böyle bir fırsat verdiği için. Yetenekleri keşfediyorlar bu şekilde” dedi.

Mehlis Hanım ise, “Çok hoşuma gitti. Çok güzel. Sanat ile ilgilene biriyim. Benimde tablolarım var. Böyle güzel yetiştiği için çok memnunum. Sürekli burada olmak istiyorum. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir yer açmışlar” dedi.

“BU TÜR FAALİYETLERİN DESTEKLENMESİ ÇOK GÜZEL. TEBRİK EDİYORUM”

İbrahim Kılıç da, “Kayseri’de böyle bir yer olmasını çok faydalı buluyorum. Şehrin daha birçok noktasında örmeyi isterim. Burada öğrencilerin yaptığı çalışmalar çok güzel. Böyle bir etkinliğe katılmış olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu tür faaliyetlerin desteklenmesi çok güzel. Tebrik ediyorum”  şeklinde konuştu.

Google+ WhatsApp