BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, PINARBAŞI TERMİNAL VE TİCARET BİNASI PROJESİ’Nİ YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, PINARBAŞI TERMİNAL VE TİCARET BİNASI PROJESİ’Nİ YERİNDE İNCELEDİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, cumhur ittifakı ortakları ile birlikte gelecek hafta temel atma töreni düzenlenecek olan Pınarbaşı Belediyesi Terminal ve Ticaret Binası Projesi’ni yerinde inceledi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç yönetiminde, merkez ilçelerde olduğu kadar kırsal ilçelerde de yaşam konforunun artması için hizmet ve yatırımlarını sürdürürken, Pınarbaşı’ya değer katacak vizyon projelerden birisini daha hayata geçiriyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Pınarbaşı ziyareti kapsamında gelecek hafta temel atma töreni düzenlenecek olan Büyükşehir Belediyesi Pınarbaşı Terminal ve Ticaret Binası Projesi’ni yerinde inceledi.

İnceleme esnasında Başkan Büyükkılıç’a AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, Büyük Birlik Partisi Kayseri İl Başkanı Erkan Demirci, Cumhur İttifakı Pınarbaşı Belediye Başkan Adayı Menduh Uzunluoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman, Ali Hasdal ve Mustafa Türkmen, daire başkanları ve genel müdürler de eşlik etti.

Başkan Büyükkılıç ve beraberindeki heyet, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman’dan proje hakkında bilgiler aldı.

Projenin şimdiden Pınarbaşı ilçe sakinlerine hayırlı, uğurlu olmasını temenni eden Büyükkılıç, “Pınarbaşı’nda temelini atacağımız Pınarbaşı Terminal ve Ticaret Binası Projesi’ni yerinde inceledik.  Hem ilçemizin ulaşım altyapısını güçlendirecek hem de ticaret hayatına canlılık katacak böylesine önemli bir projenin ilçemize şimdiden hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç, Pınarbaşı ilçesine hizmet ve yatırımların devam edeceğini belirterek, “Güzel ilçemiz Pınarbaşı ve kıymetli hemşehrilerimiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Cumhur ittifakı ortakları da Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a bu vizyon projeden dolayı teşekkür ve tebriklerini iletti.

Google+ WhatsApp