Başkan Büyükkılıç'ın Misafiri Oto Sanatkarlar Odası

Genel kurul sonrası güven tazeleyerek tekrar göreve seçilen Şeyhi Odakır ile Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç‘ı makamında ziyaret ederek çalışmaları, projeleri hakkında bilgi verdiler.

Genel kurul sonrası güven tazeleyerek tekrar göreve seçilen Şeyhi Odakır  ile Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç‘ı makamında ziyaret ederek çalışmaları, projeleri hakkında bilgi verdiler.

Başkan Memduh Büyükkılıç, Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Belediye olarak esnaf dostlarımızı önemseyen bir yapıya sahibiz.Esnafa yönelik yatırım ve hizmetler takdir toplamakta ve örnek olmaktadır. Bir şehrin ticaret hacmi ne kadar geniş ise o şehir o kadar gelişir ve büyür.

 Yapılan Genel Kurul’da yeniden başkanlığa seçilen Oda Başkanı Şeyhi Odakır,” Yeni dönemde de sizlerin bize olan desteğini de arkamıza alarak esnaflarımız adına büyük projeleri hayata geçireceğiz. Melikgazi bölgemizde 200 iş yeri olacak şekilde oto servisçiler sitemizin faaliyeti bulunmakta ve çalışmalarımız devam ediyor. Esnaflarımız adına sizlere teşekkür ediyor, yeniden adaylığımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum’’ dedi.

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükkılıç, “Yeni yönetiminizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Rabbim hayırlı hizmetlere vesile kılsın. Sizler rızkının peşinde koşan Ahi Evran’ın torunlarısınız. İş ahlakı tabi ki sizin en büyük felsefeniz. Daha önce yapmış olduğunuz projeler esnaflarımız ve kamuoyu tarafından takdir toplamıştır. Bölgemize yapacak olacağınız site için ekibimiz her türlü çalışmalarla destek olacaklardır. Böylelikle bölgemiz güzel bir site kazanacaktır. Kayserimizin özelliği yerel yönetimleri, sivil toplum örgütleri, sitelerimiz, kamu yönetimi ile kendi içimizdeki dayanışma ile bu şehre hizmet getiriyoruz, bu şehre bereket getiriyoruz. Sizlerin gayreti bizlerin de bu şehrin yöneticileri olarak ihtiyaçları giderme adına yaptığımız çalışma ile vatandaşlarımıza hizmeti ayağa götürme anlayışıyla yapılacak bu hizmetin hayırlı olmasını temenni ediyor, bizlere hizmet yapma imkanı sağlayan tüm esnaf dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum’’ dedi.

 

                Belediye olarak her zaman üreticinin, esnafın ve sanayicinin yanında olduklarını ifade eden Başkan Büyükkılıç,  Şeyh Odakır’a yeni görevlerinde başarılar temennisinde bulunduklarını sözlerine ekledi

Google+ WhatsApp