Barış İçin Dünyayı Yürüyerek Dolaşıyor

Dünya barışı için Fransa´dan yola çıkan Arjantin doğumlu Gustavo Ignacio, Bursa´nın Mudanya ilçesini ziyaret etti. İtalya´daki ailesinden ayrıldıktan sonra Fransa´nın San Jean Pıe de Port şehrinden

Dünya barışı için Fransa´dan yola çıkan Arjantin doğumlu Gustavo Ignacio, Bursa´nın Mudanya ilçesini ziyaret etti.
İtalya´daki ailesinden ayrıldıktan sonra Fransa´nın San Jean Pıe de Port şehrinden dünya barışı için yola çıkan Gustavo Ignacio, Avrupa´yı yürüyerek geçti. 7 bin kilometre yol kat eden barış elçisinin İstanbul´dan sonra Türkiye´deki son durağı barışın başkenti Mudanya oldu.
Cebinde 5 kuruş parası olmadığı halde barış için dünyayı gezen Arjantin doğumlu Gustavo Ignacıo, Avrupa ülkelerini yürüyerek geçtiğini, Fransa´da start verdiği barış yürüyüşünü Kudüs´te sonlandırmak istediğini söyledi. Gittiği yerlerde belediyeleri de ziyaret eden ve barış için imza alan İgnacıo, Cumhuriyet Bayramında ziyaret ettiği Mudanya Belediyesi´nde Başkan Hayri Türkyılmaz tarafından karşılandı.
Türkyılmaz, "Genç bir arkadaşımızın dünya barışı için yaptığı yürüyüşe Mudanya Belediyesi olarak bizim de destek vermemiz lazım" dedi.
(HK-MŞ)

29.10.2014 16:17:13 TSI

Google+ WhatsApp