BALCIÇAKIRI HALI SAHASI HİZMETE AÇILDI

BALCIÇAKIRI HALI SAHASI HİZMETE AÇILDI

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Yahyalı’nın Balcıçakır’ı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan halı saha vatandaşların hizmetine açıldı.Açılışta konuşan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Aladağlar Milli Parkı’nda önceki günlerde çıkan yangından dolayı bölgede yaşan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, yangın söndürme çalışmalarına katılan muhtarlara ve vatandaşlara teşekkür etti.

Açılışta konuşan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Aladağlar Milli Parkı’nda önceki günlerde çıkan yangından dolayı bölgede yaşan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, yangın söndürme çalışmalarına katılan muhtarlara ve vatandaşlara teşekkür etti.

Konuşmasına Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Memduh Büyükkılıç’a teşekkür ederek devam eden Başkan Öztürk; “ Bizim dertlerimizle dertlenen Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç’a buradan şükranlarımızı sunuyoruz. O bir gönül insanı. Sağ olsun mahallemize bu güzel sahanın yapılmasını sağladı. Orman yangını duyar duymaz buraya geldi. Tüm imkânlarını seferber ederek yangının söndürülmesine destek oldu. Ülkemizin başında gençlerimize, bizlere büyük önem veren bir Cumhurbaşkanımız var. Gecesi yok, gündüzü yok. Kendisinden Alla razı olsun. Kendisine uzun ömürler diliyoruz. İlçemizde kendisine teşekkür ediyoruz. Buradan Memduh Başkanımıza bir çağrıda bulunmak istiyorum. Hacılara yüksek irtifa tesisi yaptırdılar. Ben arzu ederim ki aynı tesisi Balcıçakır’ı Mahallemize yapsınlar. Rakım olarak Hacılar’dan daha yüksek cennet gibi bir yer burası. Bu güzel sahanın yerini gençlerimize tahsis ettiği için Orman Genel Müdürlüğü’ne de teşekkür ediyoruz. Gençlerimize sahip çıkmalıyız. Onlara ilgi göstermeliyiz. Gençlerimizi mutlaka spora yönlendirmeliyiz. Gençlerimizin isteklerini ve ihtiyaçlarını karşıladıkça biz mutlu oluyoruz.” Diye konuştu.

Açılışta Yerköy Futbol Akademisi ile Balcıçakırı Spor dostluk maçı yaptı.

Google+ WhatsApp