Bal Ligi

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor, Adıyaman İl Özel İdarespor maçının hazırlıklarına başladı. Ligin 6. haftasında lider Dersimspor´a deplasmanda 2-0 kayb

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor, Adıyaman İl Özel İdarespor maçının hazırlıklarına başladı.
Ligin 6. haftasında lider Dersimspor´a deplasmanda 2-0 kaybeden Malatya Yeşilyurtspor´da, futbolculara verilen 1 günlük izin sona erdi. Yeşiltepe Stadı´nda toplanan takım, Adıyaman İl Özel İdarespor maçının hazırlıklarına başladı.
Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda kısa pas ve top kapma çalışmasıyla devam etti. Antrenman, koşu çalışmasının ardından sona erdi.
KORHAN: "ADIYAMAN İL ÖZEL İDARESPOR MAÇINDAN 3 PUANLA AYRILMAK İSTİYORUZ"
Malatya Yeşilyurtspor´un orta saha oyuncusu Korhan Keskinkılıç, gazetecilere açıklamalarda bulundu.
Korhan, Dersimspor karşılaşmasından mağlup ayrıldıkları için üzgün olduklarını ifade ederek, "Maça iyi hazırlanmıştık. Zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılmak istiyorduk. İyi mücadele ettik, güzel futbol oynadık. Zaman zaman iyi pozisyonlarda yakaladık ama mağlup olduk. Rakibimiz 2 pozisyon buldu ve ikisi de gol oldu. Nasip değilmiş. İnşallah önümüzdeki maçlarda bu mağlubiyeti telafi edeceğiz" dedi.
Hafta sonu sahalarında Adıyaman İl Özel İdarespor ile karşılaşacaklarını anımsatan genç futbolcu, "Adıyaman İl Özel İdarespor bizim rakibimiz. Bu maç bizim için Dersimspor maçından daha önemli. O karşılaşmanın hazırlıklarına başladık. İyi hazırlanıp, Adıyaman İl Özel İdarespor maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz" diye konuştu.
Korhan, takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini de belirterek, "Takım olarak her geçen hafta daha iyi bir performans ortaya koyuyoruz. Herkes elinden gelen en iyi mücadeleyi sahaya yansıtıyor. İnşallah form grafiğimizi daha da yükselip, bundan sonraki süreçte istediğimiz sonuçları almak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
(FD-VSA-Y)

28.10.2014 16:52:11 TSI

Google+ WhatsApp