Bakan Özhaseki: “Problemlerimiz var ancak çözecek bir Cumhur İttifakımız da var”

Bakan Özhaseki: “Problemlerimiz var ancak çözecek bir Cumhur İttifakımız da var”

AK Parti Geleneksel Bayramlaşma Programı’nda konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye’nin her alanda büyümeye ve gelişmeye devam ettiğini, üzerinde oyun kurulan değil, oyunları bozan bir ülke konumunda olduğunu söyleyerek “Dosta güven, düşmana korku vermeye devam edeceğiz. Önemli olan birliğimiz, dirliğimiz ve kendi aramızdaki muhabbet, bayrağa aşık, ezana meftun olmamızdır. Problemlerimiz tabii ki var ancak bu sorunları çözecek Cumhur İttifakı da var” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Geleneksel Kurban Bayramı Bayramlaşma Programı gerçekleştirildi. Programa; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu, Murat Cahid Cıngı ve Bayar Özsoy, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe belediye başkanları, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Seyit Demirezen, siyasi partilerin il başkan yardımcıları, ilçe başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Ülkenin her alanda büyüdüğünü ve geliştiğini, ihracat rakamlarının büyüdüğünü ve birçok yeni tesislerin açılmaya devam ettiğini söyleyen Bakan Özhaseki, “Üzerinde oyun oynanan değil; oyunları bozan bir ülkeyiz. Cumhurbaşkanımızın gittiği yerlerde nasıl karşılandığını sizler de görüyorsunuz. Dosta güven, düşmana korku vermeye devam edeceğiz. Önemli olan birliğimiz, dirliğimiz ve kendi aramızdaki muhabbet, bayrağa aşık, ezana meftun olmamızdır. Sorunlarımız illa ki var ancak 50 yıllık siyasi hayatım boyunca konuşuyorum ki problemin en az olduğu bir dönemde yaşıyoruz. Yine bu sorunları çözecek irade bizde var, Cumhur İttifakı ve içerisindeki birlikte var” dedi ve bütün vatandaşların bayramını kutladı.
AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu ve Bayar Özsoy da programa katılan herkese teşekkür ederek bütün vatandaşların da bayramını kutladı.

Google+ WhatsApp