Bakan Bolat’tan Kayseri’ye teşekkür: “Örnek olduğunu yine gösterdi”

Bakan Bolat’tan Kayseri’ye teşekkür: “Örnek olduğunu yine gösterdi”

Kayseri İş Dünyası ve Sivil Toplum Kuruluşları İstişare Toplantısı’nda yaptığı konuşmada dış ticaret konusunda Kayseri’ye teşekkürlerini ileten Ticaret Bakanı Ömer Bolat; “Kayseri’nin yaptığı ithalatta geçen yıl 1,6 milyar dolardı bunun anlamı şu Kayseri dış ticarette net yüzde 222 oranında fazla veren bir şehirdir. 2024 yılının ilk 7 ayı itibariyle de Kayseri’nin dış ticaret fazlı oranı yüzde 242’ye yükseldi. Kayseri’ye Ticaret Bakanlığı ve hükümet olarak çok teşekkür ediyoruz örnek olduğunu yine gösterdi” dedi.

Kayseri İş Dünyası ve Sivil Toplum Kuruluşları İstişare Toplantısı; Kayseri Ticaret Odası’nda, Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıya; AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Bakan Yardımcıları, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu ve Bayar Özsoy, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, vali yardımcıları, ilçe belediye başkanları, oda başkanları, siyasi partilerin il başkanları, STK temsilcileri ve iş insanları katılım sağladı.
 
Kayseri İş Dünyası ve Sivil Toplum Kuruluşları İstişare Toplantısı’nda yaptığı konuşmada Kayseri’ye teşekkürlerini ileten Ticaret Bakanı Ömer Bolat; “Kayseri’miz sanayisiyle güçlü bir şehrimiz 2023’te 3,6 milyar dolar ihracat yaptı ve bu yıl da ilk 7 ayda 2,1 milyar dolarla artış sağladı. Kayseri’nin yaptığı ithalatta geçen yıl 1,6 milyar dolardı bunun anlamı şu Kayseri dış ticarette net yüzde 222 oranında fazla veren bir şehirdir. 2024 yılının ilk 7 ayı itibariyle de Kayseri’nin dış ticaret fazlı oranı yüzde 242’ye yükseldi. Kayseri’ye Ticaret Bakanlığı ve hükümet olarak çok teşekkür ediyoruz örnek olduğunu yine gösterdi” şeklinde konuştu.

Google+ WhatsApp