Bakan Akar: “Deprem sırasında bile birliklerimize saldırı girişiminde bulundular”

Bakan Akar: “Deprem sırasında bile birliklerimize saldırı girişiminde bulundular”

En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar terörle mücadeleye devam edeceklerini vurgulayan Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Hulusi Akar, byük depremler sırasında bile teröristlerin oradaki birliklere saldırı girişiminde bulunduklarını açıkladı. Akar, “40 yıldır asil milletimizin başına musallat olan beladan ülkemizi, milletimizi kurtarmakta kararlıyız” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından organize edilen Doğa Yürüyüşü Programına katılan Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Hulusi Akar, 1HA mikrofonlarına özel açıklama yaptı. Terörislerin, deprem sırasında bile askeri birliklere saldırı girişiminde bulunduğunu anlatan Bakan Akar, mücadelede kararlı olduklarını vurguladı. Bütün asker, polis ve jandarmanın görevinin başında olduğunu belirten Akar, “Gece gündüz faaliyetlerimiz devam ediyor. Fakat teröristlerin bu alçaklığı her zaman devam etti. Deprem gününde dahi oradaki birliklerimize saldırı girişiminde bulundular. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar Mehmetçik her zaman müteyakkız ve teyakkuz halinde. Son dönemde 25-30 terörist de yapılan operasyonlar sonrasında ex (etkisiz) hale getirildi. Bu mücadele devam edecek. Orada taviz vermemiz, beklememiz, operasyonlara ara verilmesi asla söz konusu değil. En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz devam edecek. Mehmetçiğin karşısında ya yok olacaklar ya da adalete teslim olacaklar. Başka çareleri yok. 40 yıldır asil milletimizin başına musallat olan beladan ülkemizi, milletimizi kurtarmakta azimliyiz, kararlıyız” ifadelerini kullandı. 
 
‘İŞÇİLERİMİZİN ALIN TERİNE EMEĞİNE SAYGILIYIZ’
 
Bu akşam işçilerle bir araya geleceklerini de ifade eden Bakan Akar, 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajı verdi. Akar, “İşçilerimiz canımız, ciğerimiz. Onların alın terine, emeğine son derece saygılıyız ve önemsiyoruz. İşçi Bayramının, işçilerimize yaraşır şekilde barış içerisinde, zevkle, sefayla, konuşarak, görüşerek müzikle, her şeyle kutlanmasını yapacağız. Akşama doğruda işçi kardeşlerimizle bir araya gelerek onlarla beraber olacağız” şeklinde konuştu. 

Google+ WhatsApp