Aydınspor 1923, Turgutlu´yu Ağırlıyor

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923, Pazar günü sahasında Turgutluspor´u ağırlayacak. Adnan Menderes Stadı´ndaki karşılaşma 16.00´da başlayacak. Hafta içi mesaisinde Kartal depl

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923, Pazar günü sahasında Turgutluspor´u ağırlayacak. Adnan Menderes Stadı´ndaki karşılaşma 16.00´da başlayacak.
Hafta içi mesaisinde Kartal deplasmanından 1 puan çıkartan Efeler, sahasında Turgutluspor ile karşılaşacak. Siyah-beyazlı ekipte sarı kart cezalısı Aytek dışında eksik oyuncu bulunmazken sakatlığı nedeniyle Kartalspor maçında forma giyemeyen Şamil ve Mehmet Al´ın forma şansı verilmesi takdirde oynayabileceği öğrenildi.
Kartalspor maçında son dakikada alınan puanın kendilerine moral olduğunu belirten Sportif Direktör Ufuk Gezeroğlu, "Turgutluspor maçı bizim için çok önemli. Kazanmak için sahaya çıkacağız. 3 puanı aldığımız takdirde önemli bir engeli aşacağız. Aydınlılar bu takıma destek olmalı. Çok zor şartlarda mücadele ediyoruz. Bu zor şartlarda mücadele eden oyuncularımızla gurur duyuyoruz. İstanbul´a hafta içi olmasına rağmen gelip bizi destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.
Efeler´in karşılaşmaya Ahmet Altın-Uğur-Serkan-Erdi-Hasan-ŞamilGürcan-Mehmet Murat-Mustafa-Berkay-Kemal 11´i ile çıkması bekleniyor.
TURGUTLU´DA TANIDIK İSİMLER
Turgutluspor´u Aydınspor´da forma giyen Koray Cinel çalıştırırken, uzun yıllar siyah-beyazlı kulübe hizmet eden Emre İşçiler, Sadullah Erarslan ve Savaş Yıldızhan Turgutluspor´da forma giyiyor. Karşılaşmayı Çorum bölgesinden Celal Bayraklı ve Gökhan Yumlu ile, Ordu bölgesinden Mehmet Şengül üçlüsü yönetecek.
(MB-İK-S)

17.10.2014 11:21:56 TSI

Google+ WhatsApp