Aydın Barosu´nda Demokrasi Örneği

Aydın Barosu´nda geçtiğimiz günlerde gerçekleşen seçimin ardından başkan adayı olarak seçime katılan Metin Başalan, seçimi kazanan Gökhan Bozkurt´u ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. A

Aydın Barosu´nda geçtiğimiz günlerde gerçekleşen seçimin ardından başkan adayı olarak seçime katılan Metin Başalan, seçimi kazanan Gökhan Bozkurt´u ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
Aydın Barosu´nda iki yılda bir tekrarlanan seçimlerde, 12 Ekim 2014 Pazar günü Aydın Adnan Menderes Üniversitesi´nde düzenlenen genel kurulunda Gökhan Bozkurt, Metin Başalan ve Buket Saran olmak üzere 3 aday yarışmış, baroya kayıtlı 915 üyenin 436´sının oyunu alan Gökhan Bozkurt baro başkanı seçilmişti.
Seçimin ardından Aydın Barosu´nda tam bir demokrasi örneği yaşandı. 284 oy alarak Bozkurt´un ardından ikinci en fazla oyu alan Metin Başalan, Aydın Barosu´nu ziyaret ederek Bozkurt ve ekibine yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette konuşan Başalan, "Baromuzun seçimlerinde diğer 2 arkadaşımızla demokrasi kuralları çerçevesinde yarıştık. Aydın Barosu´na yakışır bir seçim geçirdik. Gönlüm elbetteki seçimden birinci çıkmaktan yanaydı ama arkadaşlarımız tercihlerini Gökhan kardeşimizden yana kullandılar. Gökhan´ı ve ekibini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Her zaman yanında yeni seçilen baro yönetim kurulumuzun yanında olacağız" dedi.
"HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ İÇİN OMUZ OMUZA OLACAĞIZ"
Aydın Baro Başkanı Gökhan Bozkurt, Başalan´a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, "Aydın Barosu olarak, baro için ve hukukun üstünlüğü için hep böyle omuz omuza olacağız" şeklinde konuştu.
(MB-İK-Y)

23.10.2014 11:00:14 TSI

Google+ WhatsApp