Annesini yağmadan yargılanan şahsa 1 yıl 8 ay hapis

Annesini yağmadan yargılanan şahsa 1 yıl 8 ay hapis

Kayseri’de annesinin şikâyeti üzerine hakkında dava açılan sanığa 1 yıl 8 ay hapis cezası verildi.

Melikgazi İlçesi’nde iddiaya göre çalışırken yaptığı birikimi saklaması için annesine veren şahıs bir süre sonra annesinden istedi. Oğlunun paraları arkadaşlarla yiyeceğinden korkan kadın itiraz etti. Annesinden ziynet ve parasını alamayan M.Y. polisi aradı. Annesinin ifadesi üzerine tutuklanan şahıs cezaevine gönderildi. Olayla ilgili açılan davanın bugün görülen karar duruşmasına sanık M.Y. ile annesi N.A. ve sanık avukatı katıldı. 
 
SANIK SUÇLAMAYI REDDETTİ
 
Mahkemede konuşan sanık M.Y., “Benim işim yazın yoğun olur, kışın da azalır. İşlerim yoğunken altın yapar anneme veririm. O gün bana lazım oldu istedim. Annem vermeyip eve gitti. Tartıştık, polisi aradım. Önce karakola gittik ardından da tutuklandım. Tehdit etmedim, bıçak çekmedim” dedi.
 
MÜŞTEKİ N.A.: PARAYI HARCAMIŞTIM, ‘BİRKAÇ GÜN SONRA VEREYİM’ DEDİM
 
Sanık M.Y.’nin müşteki olan annesi N.A. ise mahkemede, “Sanık oğlum olur. Para kazandıkça çalışıyor aba veriyordu. O gün de istedi. Ben parasını harcamıştım. ‘Birkaç gün sonra vereyim’ dedim. Parayı arkadaşlarıyla yiyordu, yine öyle olacak sandım. Bağırdı, çağırdı. Bu zamana kadar saçımın bir teline dokunmadı. Polisi aramış, geldi, karakola gittik. Şikayetçi değilim” dedi.

Google+ WhatsApp