Anıl´dan Tok´a Veda Ziyareti

Samsun Barosu Başkanı Avukat Necat Anıl, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok´a veda ziyaretinde bulundu. Samsun´da 1 Kasım 2014´te yapılacak olan Baro Başkanlığı seçimlerinde aday olmayacağını açı

Samsun Barosu Başkanı Avukat Necat Anıl, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok´a veda ziyaretinde bulundu.
Samsun´da 1 Kasım 2014´te yapılacak olan Baro Başkanlığı seçimlerinde aday olmayacağını açıklayan Samsun Barosu Başkanı Necat Anıl, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok´u ziyaret etti. Üç dönemdir Baro Başkanlığı görevini yürüten Avukat Necat Anıl, hizmetlerinden dolayı Başkan Tok´a teşekkür etti.
Baro Başkanı Necat Anıl´ın 3 dönemdir görevini başarı ile yerine getirdiğini belirten ve Anıl´a başarılarının devamını dileyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Uzun yıllardır Samsun Barosu Başkanlığı görevini başarı ile sürdüren değerli Avukat Necat Anıl´a ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Görev süresince her kurum ve kuruluşlarla başarılı bir şekilde ilişkisini sürdüren değerli büyüğümüz Necat Anıl´a her daim başarılar diliyorum. 1 Kasım tarihinde yapılacak olan Samsun Barosu seçimlerinin de hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.
(SAM-SLH-Y)

28.10.2014 14:08:47 TSI

Google+ WhatsApp