Anadolu Harikalar Diyarı Koordinatörü Erdal Gülek:

Anadolu Harikalar Diyarı Koordinatörü Erdal Gülek:

Anadolu Harikalar Diyarı Koordinatörü Erdal Gülek:

Anadolu Harikalar Diyarı Koordinatörü Erdal Gülek, kış mevsiminde soğuktan etkilenen hayvanlar için kapalı barınaklar bulunduğunu belirterek, kış mevsimin sorunsuz bir şekilde geçtiğini söyledi.
Hayvanat Bahçesinde 170 türden 2 bine yakın hayvana ev sahipliği yaptıklarını belirten Anadolu Harikalar Diyarı Koordinatörü Erdal Gülek, “Hayvanlarımızın kış hazırlıkları tamamlanmıştı. Kapalı barınaklarımızda uygun nitelikteki ısıtma sistemleriyle hayvanlarımızın refah seviyesini yükseltmeye çalışmaktayız. Hayvanlarımızın enerji ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak vitamin, mineral ve besin takviyeleriyle hayvanlarımızın yaşam standartlarını ve kış şartlarından etkilenmemelerini sağlamaktayız” diye konuştu.
Gülek ayrıca, “Kış mevsiminde sıcak yerlerde yaşayan hayvanlarımızı kapalı barınaklarımızda ve ısıtma sistemleriyle kapalı barınaklarımızda misafir etmeye devam ediyoruz. Besin takviyesi olarak da yine C vitamini içerikli ve soğuk havalardan etkilenmemeleri için besin takviyelerinde bulunuyoruz. Kış mevsiminden etkilenmeyen hayvanlarımız için ise yine barınaklarımızda istedikleri zaman girip çıkabilme olanakları olan ve onlarda da vitamin ve mineral takviyeleriyle hayvanlarımızın yaşam kalitelerin burada artırmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Google+ WhatsApp