Alman Çift, Arazi Aracıyla Türkiye Macerasına Çıktılar

Alman çift, dev arazi aracıyla Türkiye´yi dolaşıyor. Bu kapsamda Alman çift, İnebolu ilçesine gelerek mola verdi. Eva ve Robert isimli Alman çift, dev arazi araçlarıyla Türkiye gezisi için Berlin´d

Alman çift, dev arazi aracıyla Türkiye´yi dolaşıyor. Bu kapsamda Alman çift, İnebolu ilçesine gelerek mola verdi.
Eva ve Robert isimli Alman çift, dev arazi araçlarıyla Türkiye gezisi için Berlin´den Türkiye´ye geldi. Çekoslovakya, Slovakya, Macaristan, Romanya ve Bulgaristan üzerinden Türkiye´ye giriş yapan maceracı çiftin ilk durağı Karadeniz oldu.
1979 model Magirus Deutz marka arka bölümü karavan şeklindeki araç ile 6 haftada Kastamonu´ya ulaşan Alman çift, Doğanyurt ilçesinde bir gece konakladı. Ardından İnebolu´ya gelen çift, ilçeyi gezerek, araçlarının bakımlarını yaptırdı. Araçlarına Türk Bayrağı´nı da asmayı ihmal etmeyen Alman turistler, Berlin´de bir müzik şirketinde prodüktör olarak görev yaptıklarını belirterek, Türkiye ve Karadeniz bölgesini çok sevdiklerini söylediler.
Sinop üzerinden Karadeniz gezilerine devam edecek olan maceracı çift, 2015 yılının Mart ayından sonra Berlin´e dönerek, ülkelerinde de çeşitli bölgeleri gezmeyi planlanıyor.
Ayrıca Alman çift, gezdikleri bölgelerdeki bilgi ve fotoğrafları da bloklarında paylaşmayı ihmal etmiyor.
(Vİ-RFK-Y)

20.10.2014 14:02:55 TSI

Google+ WhatsApp