Alkollü sürücü dehşet saçtı!

Adana'da 1.84 promil alkollü sürücü, makas atarak ilerlediği bulvarda Adana Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürü'ne tahsis edilen araca arkadan çarptı.

Adana'da 1.84 promil alkollü sürücü, makas atarak ilerlediği bulvarda Adana Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürü'ne tahsis edilen araca arkadan çarptı. İki kişinin yaralandığı kazada alkollü sürücünün kullandığı araç, otobüs durağına çarptıktan sonra durabildi. 

Edinilen bilgiye göre kaza, Yüreğir ilçesi Mithat Özhan Bulvarı’nda meydana geldi. İddiaya göre, 01 LT 808 plakalı cip sürücüsü Ege Mert C., araçlara makas attığı sırada çocuk şube müdürüne tahsis edilen polis memuru Mehmet E. yönetimindeki 01 HF 458 plakalı otomobile çarptı. Direksiyon hakimiyeti kaybolan 01 HF 458 plakalı otomobil çarpmanın etkisiyle yan yattı. Hızını alamayan 01 LT 808 plakalı cip ise bulvar üzerindeki otobüs durağına çarptıktan sonra 100 metre sonra anca durabildi. Polis memuru Mehmet E.’nin telsizden “Şube müdürümüzün aracı kaza yaptı” anonsu üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk ve sağlık ekibi edildi. 01 HF 458 plakalı otomobilde sıkışan sürücüsü Mehmet E. ve araçta bulunan bir kişi CANKUR ekipleri tarafından araçtan çıkartıldı. Ambulansla Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 01 LT 808 plakalı cip sürücüsü ve araçta bulunan iki arkadaşı ise yara almadan kurtuldu. Kaza sırasında otobüs durağında kimsenin olmaması büyük bir faciayı önledi.

“ARABAYI GÖRÜNCE KORKTUK, YOLDAN ÇEKİLDİK”

Haber üzerine olay yerine gelen sürücünün arkadaşları ise otomobili görünce büyük şok yaşadı. Trafik ekiplerinin yaptığı kontrolde kazaya sebep olan sürücü Ege Mert C.'nin 1.84 promil alkollü olduğu belirlendi. Ege Mert C.'nin, “Ben seyir halindeyken bir araç önüme kırdı. Direksiyon hakimiyetimi kaybettim, sağımdaki araca arkadan çarptım. Hızım 70 civarındaydı, çok hızlı değildim” şeklinde ifade verildiği öğrenildi.
Olayı gören Savaş Kaya ise, “Araba yolda gidiyorduk öyle bir makas atıyor ki biz korktuk. Ayağımızı gazdan çektik. Birde baktık toz duman kalktı önümüzden. Başka bir araca vurmuş. Biz yavaşladık, yaralı polise yardım ettim. Arabanın içine girdim içindeki polisi çıkardık. İkisi de kan içindeydi. Böyle altındaki araba güçlü olunca ralli yapmak olur mu? Burada çoluk çocuk var. Bakın üstümüz başımız kan içinde. Allah korusun arabanın içindeki iki kişi de ölebilirdi” dedi.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Google+ WhatsApp