AKÜ HIRSIZLIĞI GÜVENLİK KAMERASINDA

AKÜ HIRSIZLIĞI GÜVENLİK KAMERASINDA

Gülük Mahallesinde gece saatlerinde meydana gelen olayda bir kişi kapısı açık unutulan kamyonetin aküsünü çaldı. Oldukça rahat tavırlarıyla dikkat çeken zanlının akü hırsızlığı iş yerine ait güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olayın adresi Gülük Mahallesi Düvenönü Vakıf İş Hanında kuru temizleme ve terzilik yapan Mustafa Tan, iş yerinin hemen önünde bulunan otoparktaki aracını bir süre önce satılığa çıkarttı. Aracına müşteri olan kişi ile yapılan pazarlığın ardından aracı çalıştırmak için direksiyona geçen Mustafa Tan, araç çalışmayınca kaputu açarak kontrol etmek istedi. İşte o esnada aracın aküsünün yerinde olmadığını gördü.

Olayın ardından şaşkınlığını gizleyemeyen Mustafa Tan, ilk iş olarak güvenlik kameralarını inceledi. Saatler gece yarısını geçtiğinde elinde el feneri olan bir kişi önce aracın arızalı olduğu için açık olan sağ kapısını açıyor ve yaklaşık 3 dakika boyunca araç içerisinde değerli olabilecek malzemeleri arıyor. Sonrasında yine aynı kapıdan çıkan zanlı, bu kez de motor kaputunu açarak aküyü yerinden söküyor ve olay yerinden ayrılıyor. Yaşanan tüm bu gelişmeler ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kayıt altına alınıyor. Olayın ardından karakola giden araç sahibi ifade vererek şahıstan şikayetçi olurken güvenlik güçleri ise güvenlik kamerasına takılan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı..

Google+ WhatsApp