Akay’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

Akay’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi'nin yapılan 68. Olağan Genel Kurulu'nda 9 bin 83 oy alarak yeniden güven tazeleyen Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akaya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor..

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi'nin yapılan 68. Olağan Genel Kurulu'nda 9 bin 83 oy alarak yeniden güven tazeleyen Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akaya hayırlı lsun ziyaretleri devam ediyor..

Bu kapsamda Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, Ak Parti İlçe Başkanı Serdar Öksüm ve Gürçayır Belde Belediye Başkanı Temel Toy, Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ ve Yönetim Kurulu Üyeleri,Türk-İş İl Temsilcisi İdris Güven ve Türk-İş'e bağlı Kop-İş, Teksif-İş, Sağlık-İş, Harb-İş Sendika Başkanları ve Yöneticileri, Ve Calmio Süt Ürünleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Esat Kendirli ile birlikte şirket yetkilileri gerçekleşen genel kurulumuz için hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Yapılan ziyaretlerin ardından Hüseyin Akay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek,  Kayseri Şeker’de görevi devraldığımız ilk günden bugüne, birlikte çalıştığımız ve başardığımız, ilklere attığımız imzalarımız ve en önemlisi de geleceği tasarladığımız tüm projeler ile sadece şeker pancarının değil, tarım sektörünün gelişimine büyük katkılar sunmaya devam edeceğiz.“Sürdürülebilir Hedeflerle Hep Birlikte Geleceğe” mottosuyla çıktığımız bu yolda, Kayseri Şeker’e daima destek olan siz değerli paydaşlarımıza, nazik ziyaretleri için  kurumum ve kendi adıma teşekkür ediyorum. Ayaklarına sağlık dedi.

 

 

 

 

 

Google+ WhatsApp