AKAR VE BÜYÜKKILIÇ’TAN SANAYİ ŞEHRİ KAYSERİ’DE OSB ZİYARETLERİ

AKAR VE BÜYÜKKILIÇ’TAN SANAYİ ŞEHRİ KAYSERİ’DE OSB ZİYARETLERİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, önceki dönem Milli Savunma Bakanı, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ile birlikte Kayseri Organize Sanayi Bölgesi ve İncesu Sanayi Bölgesi’ni ziyaret edip, sanayici ve iş insanları ile bir araya geldi.

Birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ticaret ve sanayi merkezi Kayseri’de iş insanları ve sanayicilere ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Başkan Büyükkılıç, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ve AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ile birlikte İncesu Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ve Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ile bazı fabrikaları ziyaret etti.

İlk olarak İncesu’ya giden Büyükkılıç, önceki dönem Milli Savunma Bakanı, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ile birlikte İncesu yolu üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek, onlarla sohbet etti.

Daha sonra Başkan Büyükkılıç, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ve AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ile birlikte şehrin önemli üretim bölgelerinden biri olan İncesu Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Akar ve Büyükkılıç, bölgede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Akar ve Büyükkılıç’a, İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek de eşlik etti.

İncesu ziyaretinin ardından Akar ve Büyükkılıç, üretimin merkezi Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Başkan Büyükkılıç, “Misafirperverliği için OSB Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Yalçın’a ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederim” dedi.

Son olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar ve beraberindeki heyet ile birlikte üretime ve istihdama katma değer oluşturan firmalardan Erat Kablo, Formal Alüminyum ve Berton Mobilya’yı ziyaret ederek, firma sahipleri ve yöneticilere kolaylıklar diledi.

Google+ WhatsApp