Ak Partili Fırat, Chp´li Ağbabaya Cevap Verdi

AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba´nın kendisi hakkında söylediklerini karşı, "O zatın seviyesine inmek istemiyorum" dedi. A

AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba´nın kendisi hakkında söylediklerini karşı, "O zatın seviyesine inmek istemiyorum" dedi.
Ağbaba, geçtiğimiz hafta Salih Fırat´ın ismini vermeyerek, CHP´den AK Parti´ye geçtiği için Salih Fırat´a `soysuz´ ifadesini kullanmıştı.
AK Parti Milletvekili Salih Fırat beraberinde Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez ile birlikte Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya´yı ziyaretinde, Veli Ağbaba´ya cevap verdi.
Salih Fırat konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "İsim belirtilerek yapılan bir eleştiri yok. Ancak hoş olmayan seviyesiz bir açıklama yapılmış. Açıkçası ben, o zatın, o kişinin seviyesine inmek istemiyorum. Mesnetsiz, saygısız konuşma yapmıştır" dedi.
Salih Fırat, ziyarette Adıyaman´a yapılan hizmetlerden bahsederek, "Fırsat buldukça basın mensuplarıyla görüşme imkanı sağlamaya çalışıyoruz. Sorunları ve ihtiyaçları halk adına onlardan da dinliyoruz. Adıyaman ile ilgili her türlü platforma da basın bizlere yol göstermiştir. Adıyaman´ın sorunlarını sıkıntılarını elimizden geldiğinde birlikte çözmeye çalışıyoruz. Adıyaman´da 5 milletvekilinin, ilin yetkilileriyle bir araya gelip sorunlar ve çözüm öneri konusunda koordinasyonu önerdiler. İnşallah bundan sonra o ortamı sağlamak için Adıyaman´ın sorunlarını masaya yatırarak, çözüm arayacağız. Adıyaman hizmet konusunda her şeyin en iyisine layıktır. Yapılan güzel şeyler var. Sağlık, eğitim, ulaşımda başta olmak üzere bir çok alanda hizmetler geldi. Hayal bile edilemeyen bir çok yatırım AK Parti iktidarıyla geldi" diye konuştu.
AGC Başkanı Zeki Dişkaya ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, koordinasyon eksikliğine dikkat çekti.
Dişkaya, "İlimize yapılan bir sürü hizmetlerin olduğu aşikar ama hala bekleyen bir çok yatırımın olduğu da malumdur. Halkımızın taleplerini ve isteklerini dilimiz döndüğünce aktardık. Özellikle altını çizmekle yarar görüyorum. Daha iyi koordinasyonla çok daha büyük işler yapılacağı kanaatindeyiz. İnşallah gerekli yerlerle gerekli görüşme yapılıp somut adım atılırsa memnun oluruz" dedi.
(AHM-VSA-Y)

27.10.2014 16:27:22 TSI

Google+ WhatsApp