Agü , Botaş Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi´nde mücadele eden, Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Spor Kulübü Bayan Basketbol takımı, ligin ilk haftasında karşılaşacağı BOTAŞ maçı hazırlıklarını sürdürürken, AGÜ Sp

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi´nde mücadele eden, Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Spor Kulübü Bayan Basketbol takımı, ligin ilk haftasında karşılaşacağı BOTAŞ maçı hazırlıklarını sürdürürken, AGÜ Spor Koçu Ayhan Avcı, Bu sene mazeretlerinin olmadığını belirterek, Türkiye kupasında üçte, üç yaparak hedeflerinin bir kısmını tamamladıklarını söyledi.
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi´nin ekiplerinden olan AGÜ Bayan Basketbol Takımı, Ligin ilk haftasında, BOTAŞ´ı misafir edecek. BOTAŞ´ın iyi bir ekip olduğunu söyleyen Avcı, zor bir maç olacağını fakat, takım deneyimleri doğrultusunda kazanacaklarını ifade etti. Ayhan Avcı ayrıca, Türkiye Kupası müsabakalarında takım olarak iyi bir performans sergilediklerini söyleyerek," İlk maçlar her zaman zor oluyor. Bizimde zamana ihtiyacımız var. Daha tam hazır olduğumuzu söyleyemem. Ama iyi bir takım olduk. Ben çok memnunum. Çok iyi opsiyonlar gördük Türkiye Kupasında iyi olacağımıza dair. Ama daha geliştirmemiz gereken, daha iyi olmamız gereken bir sürece ihtiyacımız var. BOTAŞ maçıyla beraberde lige başlıyoruz. Yeni ligin tüm takımlara hayırlı olmasını diliyorum. Yorucu bir lig olacak öncelikle sağlıklı bir lig geçirmek istiyoruz. Diğer takımlar içinde bunları temenni ediyorum. BOTAŞ maçı evimizdeki bir maç.Biz evimizdeki hiçbir maça çok fazla rakipleri düşünerek değil öncelikle bir kere kendi evimizde tüm maçları kazanmaya oynuyoruz. Ve bunda da büyük oranda başarılıyız. BOTAŞ maçı da onlardan birisi olması lazım" dedi.
"SANDERS MİLLİ TAKIMDA HARİKAYDI"
AGÜ´nün milli oyuncusu Lara Sanders´in, Türk Milli Takım performansını da değerlendiren Avcı, Sanders´in milli takımda çok iyi bir oyun çıkardığını söyleyerek, "Sanders bence mükemmel oynadı ancak o kadar oynayabilirdi. Zaten kendisi çok başarılı bir oyuncu bizim takımda yaptıkları da zaten ortadaydı aynı performansı milli takımda göstermesi bizleri de çok memnun etti. Milli takımda onunla ilgili çok iyi övgüler aldık. Ondan dolayı da çok mutlu olduk. Dediğim gibi Sanders bizim için önemli bir oyuncu biz uzun süredir de beraberiz. Hem takım onu büyüttü, hem de o takımı büyüttü. Ondan bu sezon çok şey bekliyoruz.Türk vatandaşlığına geçtiği için bize ciddi bir avantaj sağlayacaktır"dedi.
(AÖ-Y)

28.10.2014 14:45:04 TSI

Google+ WhatsApp