Adli merciler olayı takip edeceğine inanıyorum.

Adli merciler olayı takip edeceğine inanıyorum.

Pınarbaşı ilçemizde dün akşam saatlerinde gerçekleşen saldırıyı kınıyorum. Yaralı vatandaşımıza acil şifalar diliyorum. Adli merciler olayı takip edeceğine inanıyorum.

Biz siyasetçilere düşen görev ise artan toplumsal tansiyonu düşürmektir. CHP İl Başkanı Sayın Feyzullah Keskin bugün bir basın toplantısı yapmıştır. “Mesajı aldık, cebimize koyduk” söyleminde bulunarak güya racon kesmektedir. Sayın Keskin belki hatırlamazsınız, Pınarbaşı seçimlerinden önce her yaptığınız basın açıklamasına yanıt verirken sizi sükunete davet ettim. “Bu karşılıklı son açıklamamız olsun” dedim. Partinizse görmezden gelip her açıklamada gerginliğin dozunu daha da arttırdı. Kaşıya kaşıya toplum vicdanını kanattınız. Tahriklerinizi anlatmayıp, çıkıp “Mesaj alındı” diyorsunuz. Biz de tam bunun için defalarca bu gerginliğin son bulması için sizlere çağrıda bulunduk. 
 
Basın toplantınızda hâlâ Pınarbaşı Belediye Başkanlığı seçimlerine atıfta bulunuyorsunuz. Sayın Keskin, kimsenin halkın iradesine karşı gelmişliği yoktur. Kimsenin Pınarbaşı Belediye Başkanlığı ile ilgili bir problemi de yoktur. Menfur saldırı şahsidir. Aydınlatılınca göreceksiniz. Peki o zaman Genel Başkanını bizleri hedef gösterdiği için özür dileyecek mi? 
 
Zihninizin derinliklerindeki Maraş olaylarını dile getirmeniz ise ayrı garabettir. Hem sağ duyudan bahsediyorsunuz hem de geçmişin kanlı olaylarından dem vuruyorsunuz. İki kişilik bir olaydan toplumsal kaos çıkartma gayretiniz bu örneğinizle ifşa olmuştur. 
 
Evet hiçbir belediye başkanlığı insan hayatından daha önemli değildir. Fakat şahıslar arası çıkan bir kavgayı da siyasete alet etmek, olay anından itibaren milletvekilimizi azmettirici olarak göstermekte ahlaki değildir. Sonuna kadar milletvekillerimizin yanındayız. MHP’nin kurumsal kimliğine ve milletvekillerimize yaptığınız her saldırıyı da hukuki yollarla bertaraf edeceğiz.
 
Bu vesileyle bir kez daha yaralı vatandaşımıza şifa diliyorum.

Google+ WhatsApp