Ab Bakanı Ve Başmüzakereci Bozkır, Tbmm Dışişleri Komisyonu Başkanı Çonkar´ı Kabul Etti Ömer Çetin Ankara

Avrupa Birliği(AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanlığı´na seçilen Ahmet Berat Çonkar´ı kabul etti. AB Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır, TBMM Dışişleri Komisyo

Avrupa Birliği(AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanlığı´na seçilen Ahmet Berat Çonkar´ı kabul etti.
AB Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır, TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanlığına seçilen Çonkar´ı makamında kabul etti.
Kabulde yaptığı konuşmada, Bozkır, Çonkar´ı makamında ziyaret edeceğini vurgulayarak Çonkar´ın bugün nezaket ziyaretine geldiğini kaydetti.
Bozkır şunları dedi:
"Aslında ben onu makamında ziyaret etmek istiyordum ama lütfetti ben ilk fırsatta yarın en geç kendisini makamında ziyaret edeceğim. Kendisi gerçekten TBMM Dışişleri Komisyonunun çok önemli bir üyesiydi. Benim başkan olduğum dönemde de komisyonun gerçekten çok etkin bir şekilde çalışma yapmasında en önemli üyelerden bir tanesiydi. Kendisinin komisyon başkanı olmasından dolayı gerçekten çok büyük bir memnuniyet duydum. Bu görevini en iyi şekilde yerine getireceğinden en ufak bir şüphem yok."
Bozkır´ın tecrübelerinden azami seviyede yararlandığını vurgulayan Çonkar ise TBMM´nin Dışişleri Komisyonu´nun çalışmalarının en güzel biçimde yürütülmesinde AB Bakanı Bozkır´ın çok önemli katkıları olduğunu ifade etti.
(ÖÇ-ÖK-Y)

20.10.2014 13:31:17 TSI

Google+ WhatsApp