7’NCİ KAYSERİ KİTAP FUARI’NA ÖĞRENCİLERDEN YOĞUN İLGİ

7’NCİ KAYSERİ KİTAP FUARI’NA ÖĞRENCİLERDEN YOĞUN İLGİ

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 7’nci Kayseri Kitap Fuarı, çocuklar ve gençler başta olmak üzere kitapseverlerin yoğun ilgisi ile sürerken kitap fuarını ziyaret eden Genç KAYMEK öğrencileri de hem keyifli vakit geçirdi hem de kitapların büyülü dünyasında yolculuk yaptı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve ziyaretçi rekorları kıran Kayseri Kitap Fuarı’nın 7’ncisi 412 yayın evi, 513 yazar ve 3 milyonu aşkın kitabı Kayserililerle buluşturmaya devam ediyor.

7’nci Kayseri Kitap Fuarı, çocuklar ve gençler başta olmak üzere her yaş grubundan kitapseverin yoğun ilgisi ile karşılaşırken, Genç KAYMEK öğrencileri de fuarı ziyaret etti.

Fuar alanında yüz binlerce kitabın kitap kurtlarını beklediği stantları gezen öğrenciler, yayınevleri temsilcilerinden ilgi duydukları kitaplara dair bilgiler alarak alışveriş yaptılar.

KAYMEK imkânları ve 7’nci Kayseri Kitap Fuarı için Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a teşekkür eden kentin 6’ncı üniversitesi olarak nitelendiren KAYMEK’in Genç KAYMEK birimi öğrenciler, 7’nci Kayseri Kitap Fuarı’nda hem keyifli vakit geçirdi hem de kitapların büyülü dünyasında bir yolculuk gerçekleştirdi.

Google+ WhatsApp