2025 Kültür Yolu Festivali’nde Kayseri’de yer alacak

2025 Kültür Yolu Festivali’nde Kayseri’de yer alacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 20 şehirde gerçekleştirilmesi planlanan 2025 Kültür Yolu Festivaline Kayseri’de katıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 20 şehirde gerçekleştirilmesi planlanan 2025 Kültür Yolu Festivaline bu yıl Kayseri’de katıldı. 
Kültür Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yaptığı açıklamada bu yıl 16 şehir içinde Malatya, Manisa ve Mardin’in yanı sıra Kayseri'nin de listeye eklendiğini duyurdu. 
 
AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu ve AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm  ise sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım ile Bakan Ersoy’a teşekkür etti. 
Milletvekili Çopuroğlu, “2025 Kayseri kültür yolu hayırlı olsun. Kayserimizin kültürel zenginliklerini koruma ve turizmdeki potansiyelini artırma adına çok değerli bir adımdır. Kayseri'mizin kültür ve turizm alanındaki gelişimine yapacak bu katkılar için Kültür ve turizm bakanımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 
AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ise “Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy’a şehrimize olan katkılarından dolayı Kayseri’miz adına teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Google+ WhatsApp