18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 106. YIL DÖNÜMÜ

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 106. YIL DÖNÜMÜ

BAŞKAN GÜLSOY : ÇANAKKALE ZAFERİ TÜRK MİLLETİNİN NELERİ BAŞARABİLECEĞİNİN EN GÜZEL KANITIDIR

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, " Çanakkale zaferi, aziz milletimizin vatanına, bağımsızlığına, istiklal ve istikbaline karşı şartlar ne olursa olsun sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya göstermiştir. " dedi.

 

KTO Başkanı Ömer Gülsoy, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

 Türk milletinin bağımsızlığı için büyük fedakarlıklarla sayısız zaferler kazandığını belirten Başkan Gülsoy mesajında şunları kaydetti;

 

"Tarihi şan ve şerefle dolu kahraman Türk ordumuzun ve yüce Türk Milleti’nin istiklal ve istikbali için kenetlendiği, canı pahasına büyük bir mücadele vererek kazandığı Çanakkale Zaferi’nin 106. yılını kutlamanın gurunu yaşıyoruz.

 

Milletimiz Çanakkale’de destan yazmıştır. Bu büyük zafer, yüzyıllarca Türk ve dünya tarihinde unutulmayacak ve gelecek her nesile örnek olacaktır. Çanakkale savaşı aziz milletimizin vatanına, bağımsızlığına, istiklal ve istikbaline karşı şartlar ne olursa olsun sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya göstermiş, adını tarihe yazdırmayı başarmıştır.

Google+ WhatsApp