"TRAFİK KAZALARINA DUR DE!"

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu; dikkatsizlik, aşırı hız, kurallara uymamaktan kaynaklanan trafik kazalarından her yıl binlerce insanın hayatını kaybettiğini söyledi.

“Trafik Kazalarına Dur De” kampanyası kapsamında kamuoyu oluşturmak ve bir farkındalık ile konunun önemini belirtmek üzere belediye olarak bir dizi etkinlik düzenleyeceklerini belirten Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Trafik kazalarındaki can kayıplarına dur diyebilmek ve farkındalık oluşturmak için sosyal medyada başlatılan "Trafik Kazalarına Dur De " kampanyasını destekliyoruz. Çünkü her yıl dünya genelinde 1,35 milyon insan trafik kazalarında ölüyor. 24 saniyede bir kişi trafik kazası sonucu hayatını kaybediyor. Bu nedenle trafik kazalarının önlenmesi amacı ile çalışmalar yapılmaktadır.” dedi.

Trafikte öncelik yayaların uygulaması için şehir içerisinde gerekli levhaların yerleştirildiğini ifade eden Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, kurallara uyulması, aşırı sürat yapılmaması ile kazaların önlenebileceğini söyledi.

Google+ WhatsApp