"Geçmişten Geleceğe Uzanan Eller: Saygı ve Minnettarlıkla"

Cömert yürekli insan, Bünyan'ın değerli evladı, Bünyan topraklarını daha yaşanır kılma gayreti içerisinde olan, tüm hemşehrilerimizin gönüllerinde taht kurmuş olan Nevzat Çakır;Bünyan Belediyesi Başkanımız Sayın Selahattin Metin'in şahsında, Bünyan halkı olarak sizin Bünyan'a olan sevgi ve bağlılığınızı elin minnettarlıkla karşılıyoruz. Bünyan'ımız için yaptığınız katkılar, şehitlik müzesi, Bünyan tarihini kapsayan müze ve konuk evi ile geçmişten geleceğe bir köprü kurarak, kahramanlarımızın ve tarihimizin hafızalarını yaşatmakta ve bizlere ilham kaynağı olmaktadır. Bu eserler, şehrimizin sadece maddi bir zenginlik değil, aynı zamanda manevi bir mirastır.

Yaptığınız ve yapımına destek olduğunuz her bağış ve hizmet, Bünyan'ın daha müreffeh bir geleceğe yürümesinin teminatıdır. Özveriniz, Bünyanlıların sadece maddi bir etkileşimden daha fazlasını, birlikte daha onurlu bir gelecek kurma arzusunu güçlendiriyor.

Bünyan Beled iyesi ve tüm Bünyan halkı adına, Bünyan'a olan sonsuz hizmetleriniz için size en içten teşekkürlerimizi sunar, sağlık, başarı ve huzur dolu nice yıllar dileriz. Bünyan halkının kalıcı bir borcunu ödemekte gösterdiğiniz bu üstün çaba ve ahde vefa, gelecek nesiller için de unutulmaz bir örnek teşkil edecektir.

Google+ WhatsApp