Devre arası 7-8 transfer yapmayı düşünüyoruz

Devre arası 7-8 transfer yapmayı düşünüyoruz

İstikbal Mobilya Kayserispor Basın Sözcüsü Tokgöz: Devre arası 7-8 transfer yapmayı düşünüyoruz

İSTİKBAL Mobilya Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz Kulüp tesislerinde yaptığı basın toplantısında ilk devrenin sona ermesiyle transfer çalışmalarına başladıklarını belirterek, " Devre arasında da 7-8 transfer yapmayı düşünüyoruz" dedi.
İstikbal Mobilya Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenledi. Kulübün mali yapısı hakkında açıklama yapan Tokgöz, "Berna Gözbaşı göreve geldikten sonra kasamıza 20 milyon 815 bin TL para girdi. Berna başkanın görev süresince de kasaya giren para kadar giderimiz oldu. Toplam borcumuzdan da 7 milyon 780 bin lira düşüş oldu" dedi. 
FRANSIZ STOPER POULAIN İLE YOLLAR AYRILDI
Transfer konusunda çalışmalara başladıklarını söyleyen Tokgöz, "Son kontroller yapılıyor. Futbolcu ile anlaşma konusunda tek yetkili başkanımızdır. Kamp döneminde de inşallah her gün bir transfere imza atmayı planlıyoruz. Bütün transferleri kampa yetiştirmeye çalışacağız. Sezon başında transfer ettiğimiz Fransız stoper Benoit Poulain de takımdan ayrılmak istediğini söyledi. Onunla da karşılıklı anlaştık, yolları ayırdık. yardım kampanyası ile resmi internet sitemizden yayın yapmıştık. Orada ödemeler yapılmaya devam ediyor. Ödemeyenler, ödemek istemeyenler var onları da yayınlıyoruz" şeklinde konuştu.
'RUHUNU TAKIMA VERMEYECEK KİM VARSA ONU TAKIMDA İSTEMİYORUZ'
Teknik direktörlük arayışı Prosinecki ile çözdüklerini kaydeden Tokgöz, "Prosinecki ile sezon sonuna kadar anlaştık. 1 sene de opsiyonumuz var. Hocamız 5 Ocak Pazar günü kampa katılacak. Devre arasında da 7-8 transfer yapmayı düşünüyoruz. Ruhunu takıma vermeyen mücadele etmeyecek kim varsa da onu da takımda istemiyoruz" 
ifadesini kullandı.
'MENSAH İÇİN GELEN TEKLİFLER YETERSİZ'
Mensah'a talip olduğunu doğrulayan basın sözcüsü Mustafa Tokgöz, "Rakam konusunda anlaşamadık. İstediğimiz rakamların altında teklifler geldi. Bana göre Mensah büyük ihtimalle kulüpte kalacaktı. Futbolcumuz Artem Kravets'in geçmişten gelen 550 bin Euro alacağı var. 550 bin Euro da sezonun 2'inci yarısında alacağı miktar. 550 Bin Euro'yu şu an nakit olarak istiyor. Yarın son gün bu rakam verilmezse Artem Kravets'in sözleşmesini fesih hakkı doğuyor. Parası ödenmediği taktirde hem futbolcumuz gidecek hem de 1-2 yıl sonra bu borç yükü gelecek. Kravets ile pazarlık etmeye çalıştık ama kendisi buna yanaşmıyor. Sözleşmesini madde madde yetine getirmek istiyor. Maalesef geçmişte de Kravets'e ödemeler konusunda yardımcı olunmamış. Kendisi bu konuda kararlı" dedi.
Tokgöz ayrıca, eski başkanlardan Recep Mamur'un 6 Milyon 208 Bin TL, Erol Bedir'in ise, 4 milyon 200 bin TL'den feragat ettiğini belirtti. 
 
İstikbal Mobilya Kayserispor'da görev dağılımı şu şekilde gerçekleşti: "Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı, As Başkan - Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, Mali İşler ve Projelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Onur Gözbaşı, Kurumsal İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yücel Şahin, Kamu İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı İsa Gün, Yurtdışı İlişkilerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Kaynar, Alt Yapı ve Akademiden Sorumlu Başkan Yardımcısı Semra Demirer, Genel Sekreter Burhan Erdoğan, İç Denetim Sorumlusu Ahmet Solak, Pazarlama ve Sponsorluk Yılmaz Nuri Altuntuğ, Stad ve Tesis Sorumlusu Soner Topsakal, Altyapı Direktörü ve Kayserispor Ailesi Sorumlusu Kamuran Arı - Mehmet Yay, Reklam Satış Sorumlusu Hasan Köse, İstanbul Temsilciliği Gökhan Çetinsaya - Muhammed Ali Temel, Hukuk İşleri Rıfat Pehlivan ve Çağlar Çelik, Yurtdışı Temsilcisi Cihan Şahin ve Başkan danışmanı Süleyman Akın, Mustafa Gülsoy, Oğuz Ortaköylüoğlu."

Google+ WhatsApp