DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan Adayı Türkmen, “Ben bu adaletsizliğe karşı DEVA olmak için yola çıktım”

DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan Adayı Türkmen, “Ben bu adaletsizliğe karşı DEVA olmak için yola çıktım”

DEVA Partisi Kayseri İl teşkilatı basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Kocasinan adayı Kadir Türkmen tanıtıldı. Toplantıda konuşan DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan Adayı Kadir Türkmen, “Kocasinan'da artan adaletsizlik ve eşitsizliktir. Adı ‘adalet’ ile başlayan parti, Kocasinan'ı adaletsizce yönetmekte ve eşitlik ilkesine aykırı bir hizmet anlayışı ile kırsal bölgeleri ve bazı mahalleleri ötekileştirmektedir. Ben bu adaletsizliğe karşı DEVA olmak için yola çıktım” dedi. Öte yandan Büyük Birlik Partisi Kocasinan İlçe Başkanı Bünyamin Mert, DEVA Partisi’ne geçti.

DEVA Partisi Kayseri İl teşkilatı basın toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Kocasinan Adayı Kadir Türkmen tanıtılırken BBP Kocasinan İlçe Başkanı Bünyamin Mert, DEVA Partisi’ne geçti. Mert’in rozetini DEVA Partisi Kayseri İl Başkanı Ufuk Taşçı taktı. 
 
Türkiye’nin her yerinde kendi isim logo ve adaylarıyla seçime gireceklerini söyleyen DEVA Partisi Kayseri İl Başkanı Ufuk Taşçı, “Gireceğimiz seçimlerde önceliğimiz ve en büyük temel amacımız çıkartabildiğimiz kadar belediye başkanlığı ve meclis üyesi kazanımı elde etmektir. Halkımızı DEVA belediyeciliği ile tanıştırmayı hedefliyoruz. DEVA Belediyeciliği temiz, yolsuzluktan arınmış, hukuka dayalı, kaynaklarını etkin ve verimli kullanan insan odaklı bir belediyecilik anlayışına hakimdir. Merkezi yönetimle yerel yönetimler arasında iş birliği olmadan hiçbir şey olmaz söyleminin aksine DEVA Belediyeciliğinde merkezi yönetime bağımlı olmadan kendi öz kaynaklarını etkin ve verimli bir şekilde kullanarak güçlü bir belediyecilik anlayışı getireceğiz” ifadelerini kullandı. 
 
‘KOCASİNAN'I TÜM HEMŞEHRİLERİMİZ İÇİN DAHA YAŞANABİLİR BİR ŞEHİR HALİNE GETİRMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIM’
 
Aday olmasının sebebinin Kocasinan Belediyesi’ndeki artan adaletsizlik ve eşitsizlik olduğunu dile getiren DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan Adayı Kadir Türkmen, “Sözlerime, geçtiğimiz yıl ülkemizi yasa boğan ve 11 ilimizi etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden 53 bin vatandaşımızı rahmetle anarak başlamak istiyorum. Hastanelerde halen tedavi görenlere de acil şifalar diliyorum. Ayrıca, geçtiğimiz gün evinden çıkarken silahlı saldırıya uğrayan meslektaşınız Azim Deniz'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu menfur saldırıyı kınıyor ve gazetecilere yönelik böylesi çirkin saldırıların kabul edilemez olduğunu bildiriyorum. Öğrendiğim kadarıyla saldırıyı gerçekleştiren şahıs yakalanmış ve adli mercilere teslim edilmiş. Gereken cezayı alacağına inanıyorum. Kocasinan Belediye Başkanlığına aday olmamdaki temel sebep, Kocasinan'da artan adaletsizlik ve eşitsizliktir. Adı adalet ile başlayan parti, Kocasinan'ı adaletsizce yönetmekte ve eşitlik ilkesine aykırı bir hizmet anlayışı ile kırsal bölgeleri ve bazı mahalleleri ötekileştirmektedir. Ben bu adaletsizliğe karşı DEVA olmak için yola çıktım. DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan Adayı olarak, Kocasinan'da: Adaleti ve eşitliği tesis etmek, kırsal bölgeleri ve mahalleleri kalkındırmak, şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışı oluşturmak, Kocasinan'ı tüm hemşehrilerimiz için daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışacağım. Bu yolda siz değerli basın mensuplarının desteğini bekliyorum” diye konuştu. 

Google+ WhatsApp