“Çağdaş Atan konusuna tepkimizle son noktayı koyduk

“Çağdaş Atan konusuna tepkimizle son noktayı koyduk"

Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç: “Çağdaş Atan konusuna tepkimizle son noktayı koyduk"

Çağdaş Atan, gidiş yönteminin taraftarlar tarafından hoş karşılanmaması sonucunda sert tepkiyle karşılandığını söyleyen Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, “Çağdaş hocam, geçtiğimiz sezon taraftarımızın sevgilisi bir hocaydı. Bu kulüpte kaldığı süre içerisinde de büyük hizmetleri oldu. Fakat gidiş yöntemini bizlerin yanı sıra taraftarlarımız da beğenmedi ve tepki gösterdi. Kendilerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Geçtiğimiz yıl acı-tatlı günlerimiz oldu ancak gidiş yönteminden bizler de taraftarlar da mutlu değil. Tepkimizi hep beraber gösterdik, burada olan burada kalacak” dedi.
 
Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, dün yapılan Kayserispor – Başakşehir müsabakası sonrasında maçın sonucu ve Kayserispor’un eski teknik direktörü olan Çağdaş Atan hakkında açıklamalarda bulundu.
 
Çağdaş Atan, gidiş yönteminin taraftarlar tarafından hoş karşılanmaması sonucunda sert tepkiyle karşılandığını söyleyen Koç, “Çağdaş hocam, geçtiğimiz sezon taraftarımızın sevgilisi bir hocaydı. Bu kulüpte kaldığı süre içerisinde de büyük hizmetleri oldu. Fakat gidiş yöntemini bizlerin yanı sıra taraftarlarımız da beğenmedi ve tepki gösterdi. Kendilerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Geçtiğimiz yıl acı-tatlı günlerimiz oldu ancak gidiş yönteminden bizler de taraftarlar da mutlu değil. Tepkimizi hep beraber gösterdik, burada olan burada kalacak. Son noktayı herkes koydu, bundan sonraki süreçte Çağdaş hocaya başarılar diliyoruz. Bizler de bundan sonrasında önümüze bakacağız” şeklinde konuştu.
 
‘BİR PUANDAN DOLAYI MUTSUZUZ’
 
Bundan sonraki sürece odaklandıklarını ve haftaya yapılacak olan Ankaragücü deplasman müsabakası hakkında konuşan Koç, ““Bugün galip gelemediğimiz için açıkçası mutsuzuz, bazen çok istemekle olmuyor maalesef, kazanmayı arzu ettik ve hırslı oynadık, çok da gol pozisyonu ürettik. Recep hocam da sağ olsun bütün hafta bunun motivasyonuyla takımı hazırladı. Olmayınca olmuyor maalesef, bir puandan mutsuzuz ama önümüze bakacağız. Haftaya Ankaragücü’ne karşı zorlu bir deplasmanımız var, ardından milli aramız var. Yeni transferlerimizin takıma adaptasyon süreci için önemli bir a

Google+ WhatsApp