60 SORUDA 59 NET İLE BİRİNCİLİK BÜŞRA RANA BAĞCI'NIN

60 SORUDA 59 NET İLE BİRİNCİLİK BÜŞRA RANA BAĞCI'NIN

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) tarafından düzenlenen Siyer-i Nebi yarışmasının sonuçları açıklandı. Türkiye genelinde yapılan yarışmada, Kayseri birincisi Gazi Osman Paşa Ortaokulu öğrencisi Büşra Rana Bağcı oldu. Bağcı, 60 soruda 59 net yaparak birinci oldu.

Okulda düzenlenen törende, başarılı öğrenci Büşra Rana Bağcı'ya plaket ve hediyeleri takdim edildi. Arkadaşlarının önünde ödüllendirilen Bağcı, memnuniyetini dile getirdi. Ödülü, AGD Kocasinan Başkanı Sabri Fidan ve Teşkilat Başkanı Mahmut Sami Durmaz takdim etti.

Törende bir konuşma yapan AGD Kocasinan İlçe Başkanı Sabri Fidan, "Derece yapan öğrencimiz başta olmak üzere yarışmaya giren herkesi tebrik ederiz. Bu yarışma, kazananı olan ama kaybedeni olmayan bir yarışmaydı. Büşra Rana’nın başarısı ile bizlerde mutlu olduk. Burada topyekun bir emek bir gayret var. Bu vesile ile başta Servet Akkurt olmak üzere emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve kıymetli okul müdürümüze teşekkür ederiz. Biz geleneksel olarak her sene bu organizasyonu yapmaya devam ediyoruz. Bizim amacımız öğrencilerin Siyer-i Nebi bilgilerini pekiştirmesi ve İslam tarihine olan ilgilerini artırması yönündedir. Günümüzü en güzel şekilde okumanın yolu örnek hayatları inceleme ve takip ile oluyor. Biz de buna vesile olabilirsek ne mutlu bizlere! Bu yarışma için çaba sarf eden tüm öğrencilerimizi tekrar tebrik ediyor, Büşra Rana kızımıza da başarılarının devamını diliyoruz." dedi.

 
 
 

Google+ WhatsApp