Türkiye Basketbol 2. Ligi

Türkiye Basketbol 2. Ligi´nde Gediz Üniversitesi´ni son periyotta 10 sayı geriden gelip mağlup eden Gelişim Koleji, lige 4´te 3 yaparak girmenin sevincini yaşıyor. Gediz Üniversitesi rektörü Prof. Dr.

Türkiye Basketbol 2. Ligi´nde Gediz Üniversitesi´ni son periyotta 10 sayı geriden gelip mağlup eden Gelişim Koleji, lige 4´te 3 yaparak girmenin sevincini yaşıyor.
Gediz Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Seyfullah Çevik ile Genel Sekreter Adnan Yeşildal´ın da izlediği maçta Afyon Büyükşehir Belediyesi ve Mamak Belediyesi Ankara DSİ´den sonra Gediz Üniversitesi engelini de kayıpsız geçen sarı-yeşilli ekip, maçtan sonra büyük sevinç yaşadı. Maç bitiminde sahaya kadar inip oyuncuların sevincine ortak olan Başkan Serdar Öner, bu mutluluğunu tribünlerle de paylaştı.
Antrenör Arda Vekiloğlu, Gelişim Koleji´nin eski antrenörü Deniz Atak´ın çalıştırdığı Gediz Üniversitesi´nin, kaliteli oyuncu kadrosuna, tecrübeli ve kaliteli bir antrenöre sahip olduğunu belirterek, "10 sayı geriden gelip maçı çevirmek kolay olmadı. Ancak biz haftalardır, kazanma hırsımızla bunu başarıyoruz. Derek Williams´ın son çeyrekteki 24 sayılık performansı önemli. Sorumluluk alması gerektiğini söyledik ve o da bunu başardı. Ancak bizim ekibimizde takımın performansı her şeyden önce gelir" dedi.
(AG-DG-S)

29.10.2014 11:21:35 TSI

Google+ WhatsApp