Başkan Ali Çamlı: “Türk futbolunun namuslu ellerle yönetilmeye ihtiyacı var”

Başkan Ali Çamlı: “Türk futbolunun namuslu ellerle yönetilmeye ihtiyacı var”

Kayserispor-Konyaspor mücadelesi sonrası açıklamalarda bulunan Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, “Serkan Tokat ve Ümit Öztürk düdük çalmayı bıraksınlar. Türk futbolunun namuslu ellerle yönetilmeye ihtiyacı var. Bu kadar haysiyetsizlik, onursuzluk olamaz. Takdir etmiş olduğumuz Halil Umut Meler’e de bugün eksi veriyoruz. Bu işin altında başka art niyetler arıyoruz, bir şehrin kaderiyle oynanacak düdükler çalınmasın” dedi.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı; Kayserispor-Konyaspor mücadelesi sonrasında, Nazon’un maçın 17’nci dakikasında kırmızı kart görmesi sonrası kendisinin sahaya inmesi ve akabinde sahadan çıkarılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.
Hakeme karşı bir saldırıda bulunmadığını, kırmızı kartın neden gösterildiğine hakemlerin yanına gitmeye çalıştığını ifade eden Başkan Çamlı, “Serkan Tokat ve Ümit Öztürk düdük çalmayı bıraksınlar. Türk futbolunun namuslu ellerle yönetilmeye ihtiyacı var. Bu insanlar, asgari ücretle çalıştıkları halde bilet alıp ait oldukları şehrin takımını desteklemeye geliyorlar. Bu kadar haysiyetsizlik, onursuzluk olamaz. 17’nci dakikadaki gösterilen kırmızı kartın niçin gösterildiğini sormak için gidiyordum. Bunu da şehrim için yaparım, ceza da hiç umurumda değil” diye konuştu.
Sahada yaşananların hazmedilemez olduğunu belirten Başkan Çamlı, “Sezon başından bu yana hakemlerle ilgili efendiliğimizi daima muhafaza ettik. Artık yeter, ufacık dokunulunca kırmızı kart verilecekse bu futbol oynanmasın. Hakemler kendisine çekidüzen vermeli, aklını başına almalıdır. Bu sahadan evlerine ekmek götürüyorlarsa haram mı yoksa helal mi götürdüklerine dikkat edecekler. Çok beğenmiş, takdir etmiş olduğumuz Halil Umut Meler’e de bugün eksi veriyoruz. Bu işin altında başka art niyetler arıyoruz, bir şehrin kaderiyle oynanacak düdükler çalınmasın” dedi.

Google+ WhatsApp