Trafik Kazasında Ölen Öğrencilerin Cenazeleri Memleketlerine Gönderildi Abdulkadir Kiper

Afyonkarahisar´da dün meydana gelen ve 8 öğrencinin hayatını kaybettiği trafik kazasının ardından ölenlerin cenazeleri memleketlerine gönderildi. Süleyman Demirel Üniversitesi Yalvaç Meslek Yüksekoku

Afyonkarahisar´da dün meydana gelen ve 8 öğrencinin hayatını kaybettiği trafik kazasının ardından ölenlerin cenazeleri memleketlerine gönderildi.
Süleyman Demirel Üniversitesi Yalvaç Meslek Yüksekokulu öğrencilerini taşıyan otobüs, Afyonkarahisar´ın Çay ilçesi Karamık köyü yakınlarında şarampole uçmuş ve 8 öğrenci hayatını kaybetmiş, 20 öğrenci de yaralanmıştı. Kazanın ardından olay yerinde hayatını kaybeden 7 öğrencinin cenazesi Çay Devlet Hastanesi morguna kaldırılmıştı. Burada yapılan otopsinin ardından kazada hayatını kaybeden Sinem Sezgin´in cenazesi Samsun´un Çarşamba ilçesine, İsmet Yörümez´in cenazesi Ankara´nın Polatlı ilçesine, Elif Nur Keskin´in cenazesi İstanbul´a, Fatih Aydilek´in cenazesi Muğla´nın Fethiye ilçesine, Buket Alas´ın cenazesi Ankara´ya, Sena Öz ve Gözde Erol´un cenazeleri Karabük´e gönderildi.
Öte yandan, kaza sonrası yaralı olarak kaldırıldığı AKÜ Ahmet Necdet Sezer Uygula ve Araştırma Hastanesi´nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamayarak hayatını kaybeden Muhammet Yusuf Karahan´ın cenazesi de Isparta´ya gönderildi.
(KÇ-ÖK-Y)

26.10.2014 12:21:03 TSI

Google+ WhatsApp