Söke´deki Yangınlar Büyümeden Söndürüldü

Aydın´ın Söke ilçesinde makilik alan ve ardından boş bir evde çıkan iki ayrı yangın itfaiyenin zamanında müdahalesi sayesinde kısa sürede söndürüldü. Söke´deki ilk yangın Yenidoğan ve Akçakonak Mah

Aydın´ın Söke ilçesinde makilik alan ve ardından boş bir evde çıkan iki ayrı yangın itfaiyenin zamanında müdahalesi sayesinde kısa sürede söndürüldü.
Söke´deki ilk yangın Yenidoğan ve Akçakonak Mahallesi arasında bulunan dağlık alanda çıktı. Ovacık Yaylası´nın ağaçlık altında bulunan makilik arazide çıkan yangın, orman işletme müdürlüğü ekiplerince söndürüldü. 3 arasöz ve birde orman işletme müdürlüğüne ait helikopterin müdahale ettiği yangın bölgede aşırı rüzgar olmasına rağmen zamanında büyümeden söndürüldü.
BOŞ EV YANGINI KORKUTTU
Söke´nin Kemalpaşa Mahallesi´nde çıkan bir diğer yangın ise korkuttu. Kemalpaşa Mahallesi Aydın Sokak No:6´da çıkan yangın çevredeki vatandaşlara tedirgin anlar yaşattı. Bir süre önce sahiplerince boşaltıldığı öğrenilen evde kimsenin yaşamaması teselli kaynağı olurken; eski evin ahşap tavanı ile ahşap kapı-pencere pervazları yoğun alevlerin oluşmasına neden oldu. Söke itfaiyesi tarafından müdahale edilen yangın yanındaki evlere sıçramadan söndürüldü. Polis yangın ile ilgili gerekli incelemeyi başlatırken, yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi.
(LT-MB-İK-Y)

23.10.2014 15:58:58 TSI

Google+ WhatsApp