Söke´de Cumhuriyet Coşkusu Yaşanacak

Cumhuriyet´in 91. Yıl etkinlikleri kapsamında Söke´de çeşitli etkinlikle yapılacak. 29 Ekim Çarşamba günü gerçekleşecek resmi tören programının dışında yürüyüş, sergi, konser ve havai fişek gösterisi

Cumhuriyet´in 91. Yıl etkinlikleri kapsamında Söke´de çeşitli etkinlikle yapılacak. 29 Ekim Çarşamba günü gerçekleşecek resmi tören programının dışında yürüyüş, sergi, konser ve havai fişek gösterisi ile renklenecek.
Resmi tören sonrasında `Cumhuriyet´e Bağlılık´ yürüyüşü yapılacak. Ardından Söke Belediyesi Bedesten Sanat Galerisi´nde sanatçı Nuri Özkan´nın eserlerinin yer alacağı Yağlı Boya Atatürk Resimleri sergisi açılacak. Saat 13.30´da Söke Belediyesi´nin Bağarası Mahallesi´nde Semt Evi açılışı Cevdet Üzüm tarafından derlenen `Cumhuriyet Çocukları´ adlı eski Söke fotoğrafları sergisi ile yapılacak.
Cumhuriyet´in 91. Yıl coşkusu akşam saat 19.30´da Cumhuriyet Meydanında havai fişek gösterisi ve Sevtuğ Kasapbaşoğlu konseri ile devam edecek. Söke Belediyesi´nin `Bayrağını Al Gel´ çağrısı ile gerçekleştireceği konserle Cumhuriyet Bayramı kutlanacak.
Söke Belediyesi Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde 2 Kasım Pazar günü bir de doğa yürüyüşü gerçekleştiriyor. Ağaçlı-Ovacık Parkurunda gerçekleşecek yürüyüşe katılmak isteyen doğaseverler başvurularını 30 Ekim günü dahil Bedesten Kurs Salonları´na yapabilecek.
(LT-MB-İK-Y)

28.10.2014 14:04:46 TSI

Google+ WhatsApp