Başkan Kutlu, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, mahallelerde yaptığı ve yapacağı faaliyetler hakkında bilgi verdi. İsias Otel´de gerçekleştirilen toplantıda Bele

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, mahallelerde yaptığı ve yapacağı faaliyetler hakkında bilgi verdi.
İsias Otel´de gerçekleştirilen toplantıda Belediyenin çalışmalarıyla ilgili muhtarları bilgilendiren Başkan Hüsrev Kutlu, daha sonra muhtarların sorularını cevaplandırdı. Muhtarların, belediyeye gelirken mahallelerinin, mahallelerine giderken belediyenin temsilcisi olduğunu ifade eden Başkan Kutlu, şunları söyledi:
"Asfalt sezonunu biraz geç başlattık ama bazı aksaklıklardan dolayı geç başlatmak durumunda kaldık. Sezona ana arterlerden başladık ve önemli arterlerin tamamını asfaltlayarak yeni yüzüyle hizmete sunduk. Sokakların asfaltına devam ediyoruz. Şehrin tüm sorunlarını bir yılda çözmek mümkün değil. Biz aralıksız çalışarak var olan sorunları bir bir çözeceğiz. Temizlik ihalesini yeniledik. Temizlik firmasıyla yaptığımız yeni sözleşmede daha çok avantajlıyız. Belediyenin mülklerini en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Nikah Salonu´nun mevcut yeri iyi değil. Daha güzel bir yere almayı düşünüyoruz. Bir yandan giderlerimizi kısmayı, bir yandan da gelirlerimizi çoğaltmaktayız. Taziye evleri için yeni bir proje hazırlıyoruz. Yeni projede taziye evlerimizi hem erkekler, hem kadınlar kullanabilecek."
Daha sonra muhtarlar tek tek söz alarak mahallelerinin sorununu gündeme getirdiler.
Toplantıya Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu´nun yanı sıra AK Parti İl Başkanı Halil İbrahim Fırat, Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez, Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş, Köy ve Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hanifi Şaşmaz ve mahalle muhtarları katıldı.
(AHM-VSA-Y)

28.10.2014 14:04:33 TSI

Google+ WhatsApp